5.7.2017

Väriä makkariin // Some Colors for the Bedroom


Olen jo muutosta asti haaveillut värillisestä makuuhuoneen takaseinästä. Toisaalta makuuhuone on todella pieni ja valkoinen väri on pieneen huoneeseen hyvä vaihtoehto. Enkä oikein osaa päättää mikä väri olisi sopiva. Vihreistä tykkään paljon, mutta ehkä yksi vihreä seinä meillä riittää. Tässä muutama testi väreistä:

Yllättäin minun silmääni parhaimmalle näytti tuo ruskean ja beigen sävy. Ehkä minun pitää haudutella tätä vielä. Mikä sävy sinusta oli paras?

----------------------------------------

I wan't some colors for my bedroom wall, but I can't decide which one is the best.
8 kommenttia:

 1. Itse taipuisin vihreän ja harmaan sävyihin, mutta huomion varasti kyllä upean punainen päiväpeitto. Ihana! (Ja ehkä hieman "pakko saada".)

  VastaaPoista
 2. Itse olen olkkariin pääseinään miettinyt myös maalaamista.On kyllä vaikea päättää mikä se väri olisi.Kun muualla on vaaleaa harmaata tapettia enkä vielä jaksaisi kaikkia tapetteja repiä seinästä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän takia en ole vielä tapettiin päätynyt, kun pelkäänpä, että jos mieli muuttuisi, niin en jaksaisi lähteä sille mitään tekemään. Tytär tosin kovasti tapettia toivonut, ehkä hänelle sitten.

   Poista
 3. Meidän makkarin seinässä on siniseen vivahtava tummanvihreä ja tykkään siitä kovasti!
  http://www.viherjuuria.com/2017/08/makuuhuoneen-vihrea-seina.html

  VastaaPoista

 4. I love what you guys are up too. Such clever work and exposure! Keep up the wonderful works guys I've included you guys to our blogroll. aol.com mail login

  VastaaPoista

Kiitos <3