8.6.2017

Se uusi kylpyhuone // new bathroom
Surullisen kuuluisa kylpyhuone on valmis, hallelujaaaa!! En tajunnut miten paljon voi vastoinkäymisiä tulla tuon pikku kopin suunnittelussa ja rakentamisessa. Vastoinkäymisiä tapahtui lisää aina loppuun saakka, mutta nyt se on valmis ja ekat kylvyt otettu. 

Halusimme, että kylpuhuone kunnoittaa jollain tavalla talomme valmistusvuotta 1965 ja olisi mahdollisimman neutraali ja aikaa kestävä. Mielestäni siinä onnistuttiin hyvin, irtokalustoja vaihtamalla saa muunteluvuutta jos haluaa. 

Eniten pidän meidän sormipaneeli katosta, melkein haluaisin tehdä siitä seinänkin johonkin huoneeseen. Pukkilan puolihimmeät laatat oli nappi valinta seiniin ja lattiaan, samoin Hafan kaapistot. Sähkölaitteet löysin mustana ja pyöreinä, aina lattialämmitystermostaatista lähtien. Irtokalusteet ostimme Finnish Design shopista ja Iina Vuorivirran musta Vino peili haettiin Lokal Helsingistä. En halunnut perus kylpuhuoneenkalusteita ja olen tähän päätökseen todella tyytyväinen. Vaikka joistakin ideoista joutui luopumaan ja kompromisseja tekemään, niin silti kylpyhuone näyttää meiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3