31.1.2017

Levyhyllyllä // Record Shelf

En muista olenko koskaan kertonut täällä, että mieheni keräilee levyjä? Niitä on siis julmettu määrä ja asuntoa etsiessä oli aina mitta mukana jolla mitattiin mahtuuko levyhylly johonkin seinälle. Levyseinän ympärille sitten rakennettiin muu tila. Koska itsekkin pidän musiikista, ei minua ole maaninen lyvyjen kerääminen haitannut. Mutta nyt tila olisi tämä ja nämä hyllyt, joten siihen levyt olisi mahduttava nyt ja tulevaisuudessa.

Levyhyllynä toimii kierrätyksestä saatu Lundian hylly. Alunpitäen oli tarkoitus antaa hyllylle maalia pintaan muutossa, tai edes joku valkoinen freesi petsi/vaha, mutta ei vain jaksanut. Ja siellä se nyt on tummuneella pinnalla. Lundian hyllyn vieressä on meidän itse tuunaama sinkkuhylly. Runko on stringin, mutta hyllylevyt olivat liian leveät, joten ne on vaihdettu vaneerilevyihin. Lattialla lojuu myös muutamia minun tekemiä levylaatikoita, joista kuvissa vilahtaa niistä yksi. 

Blogi on viettänyt hiljaiseloa vuoden vaihteen jälkeen. Mutta ei vain ehdi, ja jostakin on sitten karsittava. Koulussa on megalomaanisen kiirettä ja lapset ja aikataulut ja harrastukset ja ja ja. Ruuhkavuodet on totista totta ja tahti vain kiristyy. Mutta yritän tätäkin päivitellä välillä. 

Ihanaa loppu viikkoa!!

---------------------------

My husband is record collector, like you can see!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3