12.12.2016

Lumoava luukku 13: Verhoomo tehdas

Joulukuun 13. päivä ja minun vuoroni jälleen tehdä LUMO BLOGIEN joulukalenterin luukku. Tässä luukussa haluan esitellä ihanan Helsinkiläisen kivijalkaputiikin ja verhoomon. Sillä mielestäni pienet ihanat putiikit eivät koskaan voi saada tarpeeksi tilaa olla esillä, ja ehdottomasti ne kuuluvat katukuvaan ja pidetään ne siellä. Tiedossa on myös pieni arvonta, instagramin puolella tällä kertaa. 


Kävin tänään Hämeentie 28 VERHOOMO TEHDAS nimisessä putiikissa pienillä jouluostoksilla. Lapsemme toivovat tottakai joululahjaksi leluja joita löytyy vain isoista lelukaupoista, mutta siihen kylkeen on kiva ostaa jotakin muutakin. Sitä muuta etsin sitten pienistä putiikeista ja käsityöläisten myyjäisistä. 

Verhoomo Tehdas on putiikki, mutta myös verhoomo jossa saa ammattitaidoilla tuoleihin ym. uuden elämän. Putiikkia ja verhoomoa pyörittävät kaksi naista, ja putiikin ovet saattavatkin olla kiinni sinne mentäessä, jos he ovat verhoomon puolella hommissa. Mutta etuovella on ovikello, jota saa aina soittaa jotta pääsee ostoksille. Putiikissa on myynnissä kaikkea pientä kivaa lapsille ja sisustustuotteita aikuisille, sekä jokunen valmiiksi verhoiltu tuolikin löytyy. 

Verhoomo Tehtaalle pääsee esim. kutosen ja seiskan ratikalla, putiikki on aivan ratikkapysäkin vieressä. Ja putiikista kannattaa kivuta Torkkelin mäelle kahville tai syömään, ja vierestä karhupuistosta  löytyy lisää kivoja putiikkeja ja upea Kallion kirjasto. 

HUI HAI blogi ja Verhoomo Tehdas arpoo yhteistyössä instagramissa kaksi RYM - House of Rym merkkistä ihanaa mukia. Värit voittaja saa valita itse. Kilpailu löytyy allekirjoittaneen instagramista @piiahuihai. Kilpailuun osallistuu kopioimalla lähettämäni kuvan omalle seinälleen ja seuraamalla @piiahuihai sekä @verhoomotehtas instagramtilejä, sekä lisäämällä kuvaan "hästägin" #rymkilpailu

PS: Verhoomo tehtaalla on myös nettikauppa, jonne pääset esim. linkistä sivuni oikessa laidassa. Nähdään instassa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3