10.8.2016

Mihin kesä hävisi // Our summer tripSiis oikeasti, mihin tämä kesä yht'äkkiä hävisi. Syksy on tuoksunut tuulessa jo pari päivää ja lasten talvivaate Ostokset ovat mielessä. Huomasin, että meidän kesäkuvia on postaamatta tänne, niin aloitampa sen siis nyt.

Lapset saivat kesän alussa päättää mihin he haluavat lähteä kesälomalla. Mieheni kanssa olimme sitä mieltä, että pari päivää Tukholmassa olisi kiva, mutta lapset päättivät toisin. He halusivat ehdottomasti Tampereelle ja Särkänniemeen. No eipä siinä mitään, Tukholma vaihtui sitten hotelliöihin Tampereella.

Kysyin lapsilta miksi juuri Särkänniemeen, niin siellä on kuulema kaikkein parhaimmat laitteet. Ja niitähän todella riittää, tuntuu että yksi päivä ei oikein Särkäniemessä riitä kaikkeen. Ja mielessä kävikin, että jos joskus vielä menemme Särkänniemeen, niin ehdottomasti ollaan kaksi päivää. Varsinkin, kun lapset ovat isompia, he saavat helposti kulutettua enemmänkin siellä aikaa.

Paikka oli meille ennestään tuttu, ja lapsilla olikin aika selvät sävelet miten päivä menee ja missä järjestyksessä paikka kierretään. Ensin käydään pienten laitteet, leppäkerttujuna ja muut, sitten siirrytään Angry Brirds puistoon ja siellä kaikki laitteet joihin lapset uskaltavat mennä, sitten syömään. Viimeksi syötiin Pitseria Pellessä seisovasta pöydästä, mutta tällä kertaa lapset halusivat ranuja ja vedettiin hyvät mätöt pikaruokakioskista. Sitten mentiin kaikki hurjimmat laitteet läpi, kuten tukkijoki. (Siis hurjimmat meidän lasten tasolla, ja he ovat aika herkkiksiä).

Tämän jälkeen on pakko vähän rauhoitella menoa ja oiva paikka sille on Koiramäki. Ja me kyllä tykättiin hengailla taputtelemassa maatilaneläimiä. Pääsin rapsuttelemaan jäätävän kokoista possua ja lehmää. Ja Olavi edelleen viime vuoden tapaan pelkäsi Koiramäen hahamoiksi pukeutuneita ihmisiä, erityisesti Draculaa.

Me oltiin niin tehokkaita kiertelijöitä, että päivän päätteeksi ehdittiin vielä planetaarioon. Mutta planetaariossa minä ja Olavi oltiin niin väsyneitä, että nukahdettiin molemmat. Vedettiin hyvät tirsat päät vastakkain ja ehkä vähän kuorsaten. Sen jälkeen jaksoikin syödä näsineulassa jäätävän kokoiset jätskiannokset. 

Koko päivä meni Särkänniemessä, mutta meillä oli taas todella mukavaa. Meidän mielestä Särkänniemi on ehdottomasti Suomen paras huvipuisto, vaikka kotikaupungin Lintsikin on ihana. Lomareissulle annamme ehdottomasti 5/5 pisteitä. 

Yhteistyössä: Särkänniemen kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3