28.8.2016

Kengännauha budjetilla // Shoestring budget


Kun me muutettiin tähän asuntoon päätettiin, että mahdollisimman pian tehdään keittiöremontti. Mutta putkiremontti on kuitenkin ollut melkoisen kallis yllätyksineen, ettei todellakaan ole varaa remontoida keittiötä moneen vuoteen. Ja kylpyhuoneetkin vaativat mahdollisia toimenpiteitä tässä lähi tulevaisuudessa, joten keittiön remontti joudutaan siirtämään kauas tulevaisuuteen.

Koska keittiössä oli (ja on) monta asiaa joista en pidä, piti keittiöön tehdä pieni päivitys. Tämä keittiö ei oikeastaan vastaa millään tavalla unelmakeittiötäni ja jotkin ratkaisut ovat hassuja, kuten lavuaari on minusta aivan väärässä paikassa. Mutta pienellä pintarempalla keittiöstä tuli kuitenkin siedettävä.

Ensin vaihdoin keittiöön uudet vetimet ja nupit. Entisen olivat metallin väriset ja vähän liian "runsaat" minun makuun. Uudet vetimet löytyivät halvalla Ikeasta. Seuraavaksi irrotin yhdestä kaapistosta ovet ja näin sain edes jonkin tapaisen avohyllyn. Irrallinen lattiasaarreke otettiin pois ja näin lattialle tuli lisää tilaa. Ja lopuksi maalasin kulahtaneet kaakeleiden saumaukset mustaksi saumatussilla. Vielä kun löytäisi jostain valaisimen Ikean valkoisen valaisimen tilalle, niin olisin melko tyytyväinen.

Tämä pieni freesaus maksoi reippaasti alle sata euroa. Kallein oli saumatussi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3