7.6.2016

Remontin keskellä // Middle of pipe repair

Muistaakseni DA DAA Anna aikoinaan kirjoitti, että joskus voi siivota vain yhden kohdan asunnosta ja ihailla sitten sitä. No tämä oli minulla tänään päämääränä, kun vein makuuhuoneeseen tavaroita.

Meillä on ollut putkiremppa nyt noin kuukauden, ja minulla alkaa olla hermo hiukan tiukilla. Ei meillä koskaan mitenkään kovin siistiä ole, mutta nyt kun kaikkien kaappien sisältö on kasoina muualla asunnossa ja normi sotkut siihen päälle, niin on vaikeuksia kestää. 

Viemäriputket oli asuntoihin tehty aikaisemmin, nyt vaihdetaan vesi putket. Saamme asua kotona rempan ajan, mutta hankalaahan se on lasten kanssa. Jaksaa jaksaa, enää puolet matkasta jäljellä.

Putkirempan ajan olemme nukkuneet olohuoneen lattialla patjoilla, mutta viikonloppuna latasin sängyn takaisin makuuhuoneeseen ja pääsin lasten kanssa nukkumaan ihan oikeaan sänkyynkin. Tänään päädyin ostoksille ihastuttavaan pikku putiikkiin Vallilassa, nimeltään  Verhoomotehdas. Ostin Liv Interiorin punotun korin ja lapsille pienet lelut. Kotona latasin korin ja muutaman muun lodujun makuuhuoneeseen, petasin sängyn ja hetken vaan siinä sitten pötköttelin. Nautin siitä pienestä hetkestä johon remontti ei päässyt, kunnes katse osui katossa ammottaviin reikiin. 


We are living in middle of pipe repair and I try to enjoy little moments when there is peaceful. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3