17.5.2016

Piian ja Liisan Kiikku // My and Liisa's design
Siinä se on mun ja ystäväni Liisan suunnittelema ja rakentama keinu nimeltään KIIKKU. Työ on koulutehtävä, josta sitten innostuimmekin oikeasti aika paljon tehtävän edetessä ja valmistuessa.

Saimme tehtävän valmistaa selkänojallisen istuimen nippusiteillä ja tuommoisella "tikku" puumateriaalilla. Tehtävän sai tehdä yksin, parityönä tai ryhmässä. Minä sain mahdollisuuden työskennellä ihanan Liisan kanssa ja yhteistyö toimi melko hyvin, lähes täydellisesti. Tekeminen ja oleminen oli helppoa. Liisa sai idean keinusta katsellessaan vastapäisen talon parvekkeita ja näki siellä riippumato tyylisen keinun. Minusta idea oli loistava, mutta keinun tekeminen oli aluksi haasteellista, kunnes palaset loksahti kohdalleen ja löysimme työhömme oiken rytmin. Siinä se on meidän KIIKKU.

Ja siis ihan helvetin miellyttävä istua ja keinutella. Jakestävä, kun jaksaa kannatella 117 kg miestäkin!!! Pian vaihdan nipparit johonkin kauniimpaan, mutta yhtä kestävään elementtiin ja otan kiikun kainaloon johonkin metsään ja otan siitä teille paremmat kuvat.

PS: Meillä alkoi putkiremppan viimeinen vaihe ja aaarrrgh, mutta kestän, huh. Ihanaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3