10.3.2016

Kuivan ihon pelastus // Dry Skin Savers
Minun ihoni on ollut aina hiukan kuivaan taipuva. Minulla on aina ollut luufinnejä eli miliumeja kasvoissa ja helposti raavin vartaloni ihon rikki, kun se kuivuu. Muutama vuosi sitten tilanne paheni radikaalisti. Sain meikistä silmiini allergisen reaktion ja ihoni huononi kauttaaltaan. Aluksi en tiennyt mistä reaktio johtui ja käytin meikkiä uudestaan. Ihoni reakoi meikkiin heti ja tuplasti pahemmin. Minun oli pakko pistää kaikki kosmetiikka uusiksi. Vanhemmiten myös vartaloni kuivuu herkemmin.

Ystäväni suositteli minulle kookosöljyä iholle, jota käytänkin jatkuvasti. Lisäksi kaapista löytyy Arganöljyä jota käytän erityisesti kasvoille. Nyt ostin testiin tämän Eliah Sahilin Jojoba ihoöljyn, ja se on täydellistä. Imeytyy hyvin ja tekee heti ihosta pehmeän, , ei myöskään tuoksu niin voimakkaasti kuin kookosöljy. Harmillisesti tätä vaan tulee lotrattua paljon ja purkki kuluu nopeasti.

Toinen minun kestosuosikki on Flow kosmetiikan Sheavoi. Käytän sitä yövoiteena, se on aika paksua ja sopii hyvin mun kuiville kasvoille. Ja uskallan väittää, että luufinnit ovat vähentyneet sen jälkeen, kun aloin käyttämään sheavoita. Sheavoilla on myös parannettu lasten kuivat huulet ja pakkasenpuremat, olen laittanut sitä raavitun ihottuman päälle ja auringonpolttamalle iholle. Kuivia kynsinauhoja olen myös hoitanut tällä aineella. Ihan huippu tuote.

Muuten pesen kasvoni Madaran saippualla ja suihkutan pesunjälkeen madaran nokkosvettä kasvoille. Päivävoide meikin alle on vielä vähän etsinnän alla. Toisinaan laitan arganöljyä ja minulla on käytössä myös Madaran Pihlajavoide, mutta en tiedä onko tuo pihlajavoide täydellinen minun iholleni.

Kaikkille kuivasta ihosta kärsivälle suosittelen näitä tuotteita lämpimästi. Minun elämänlaatua ne ovat ainakin parantaneet. Ihanaa viikonloppua.

-----------------------------------

I can't live with out these two, Jojoba oil and Shea butter. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3