14.3.2016

Iitun kolo // My daughters room
Meillä on ollut järkyttävä flunssaepidemia. Jäätävä kuume molemmilla lapsilla joka laski muutamaksi päiväksi, ja oletin että he ovat terveitä. Mutta tadaa, eipä olleetkaan ja kuume palasi viikonlopuksi takaisin. Lääkärin kautta ja antibiootit haltuun ja nyt näyttää taas paremmalta. Se olikin sitten Olavin ihan ensimmäinen antibioottikuuri, ja toivottavasti ei ihan heti tarvitse ottaa toista.

Kotoillessa sain vihdoinkin siivottua tyttäreni huonetta sen verran, että siitä kehtasi muutaman kuvan ottaa (vähän heikkolaatuisia). Tämä on Iidan kolo joka tosin saattaa vielä muuttaa jollain tapaa väriä. Aluksi mietin roosanvaaleanpunaista seinää, mutta jätettiin se nyt toistaiseksi. Iida on jo koulutyttö ja luulen, että pian tulee isojen tyttöjen juttuja lisää ja muokataan huonetta sitten mieleiseksi. Mitään uutta tänne ei ostettu muuttaessa, paitsi huuto.netistä löysin tuon vanhan punaisen kirjoituspöydän tuolin.  

Isoin muutos mitä huoneessa tapahtui ennen muuttoa oli vaatekaapin fiksaaminen. Huoneessa oli ennen peiliovellinen vaatekaappi. Peiliovien takaa löytyi kuitenkin vanha puusepän tekemä vaatekaappi, joka oli koteluitu lastulevyllä ja niillä peiliovilla. Joten me revimme kaiken uuden pois vanhan päältä ja kunnostimme kaapiston, sekä vaihdoimme oviksi nuo koivuvanerit. Iidan kummisetä asensi niitä monta tuntia, mutta kiroili yllättävän vähän. Mielestäni siitä tuli oikein kaunis. 

Aurinkoista viikkoa!!

----------------------------This is my daughters new room.

2 kommenttia:

  1. Todella kauniit ovet, wau. Kiroilun määrä on hyvä mittari homman vaikeusasteelle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kummisetä on tooodella kova kiroilemaan, heh.

      Poista

Kiitos <3