24.1.2016

Tikkurilan Vuono // Our green wall


Joku kysyi millä värillä meidän olohuoneen takaseinä on maalattu. Noh, minä unohdin asian kokonaan , kunnes facebookissa seinälleni ilmestyi Tikkurilan mainos, jossa oli meidän seinän maali Vuono.

Vuono oli valittu vuoden 2016 vuoden väriksi, ihan mahtavaa, sillä se on ihana väri.

Tikkurilan värivirtuoosi Marika Raike kuvailee vuoden väriä näin: "Vuoden väri M442 Vuono hehkuu syvän salaperäisenä ekologisen elämäntavan innoittamana. Se on orgaaninen, dramaattinenkin, samalla kuitenkin maanläheinen ja kotoisa." 

Olen halunnut jo muutaman vuoden ajan vihreän seinän, kun näin sellaisen joskus pinterestissä. Idea oli piilottaa tuo iso televisio ja näin ajateltuna toki musta seinä olisi ollut ideaali, mutta kovin itsestään selvä ratkaisu. Alunpitäen etsin aavistuksen sinisempää vihreää, mutta Vuono - väri oli ehdottomasti paras mitä löysin. Mieheni oli aluksi hiukan epävarma maali valinnastani, mutta pian hänkin myönsi, että seinä on juuri hyvä näin. Nyt seinältä puuttuu enää taulut ja joitakin viherkasveja haluaisin viereiselle seinälle ripustaa. Mutta olen huomannu, ettei kannata kiirehtiä, vaan antaa muhia päässä aluksi mitä ja miten seiniä alkaa koristamaan. Pikku hiljaa...

------------------------------------

Our living room's wall color are Tikurilas color called Vuono.

2 kommenttia:

Kiitos <3