16.1.2016

Mun huone // In our bed room


Mun huone, eli Jarin ja minun makuuhuone. Lapset kutsuvat meidän makkaria mun huoneeksi ja olohuonetta isän huoneeksi. Voihan siinä olla joku totuuden peräkin. Olohuoneessa on Jarin tärkeimmät, eli levyt ja minä olen tehnyt makkarista enemmän minun näkoöiseni, kuin puolisoni. 

No tässä se on, mun huone. Pikkuruinen ja hiukan täyteen ahdetty nurkkaus, mutta viihdyn siellä oikein hyvin. Säilytimme vanhat alkuperäiset kaapit ja niiden ovet. Vaatekaappina se on meille kahdelle, miehelleni ja minulle hiukan ahdas. Joten hommasimme makuuhuoneen nurkaan minun henkarivaatteille Hay Loop - rekin, tai Jarin sen minulle osti, kun aikansa katsoi tuskailuani vaatteideni kanssa. Tosin ensin tein koulussa katosta kiinnitettävän rekin, mutta siitä tulikin liian pitkä ja sitten tein toisen rekin ja ei sekään oikein onnistunut. Joskus vielä suunnittelen ja teen pieneen tilaan rekin puusta, puu viehättäisi minua enemmän.

Lipasto kätkee sisäänsä minun muut käyttövaatteeni ja puulaatikoissa on koruja ja valokuvia. Taulut ovat edelleen lattian rajassa ja en ajatellut niiden kanssa pitää kiirettä. Halusisin jonkin uuden taulun, jossa oli makuuhuoneeseen sopivia hempeitä sävyjä. Ehkäpä joku opiskeluystäväni maalaisi minulle sellaisen, vink vink, PINJAAA maalaa mulle taulu???

Taas on yksi nurkkaus valmistunut kodistamme. Kyllä tämä on alkanut tuntuakkin kotoisalle, mutta on minulla ikävä myös Vallilaan, olihan se kotimme niin monta vuotta. Iida ikävöi Vallilaa meistä eniten, ystäviä ja sitä, että hän sai liikkua jo yksin pihapiirimme läheisyydessä. Toivon, että kesään mennessä hänestäkin tämä tuntuu kotoisammalle.

Ensi viikolla ajattelin ottaa kameran mukaan kouluun Otaniemeen taidejaksolle ja ottaa muutamia kuvia tänne, ja näyttää mitä me siellä oikein teemme. Ja tulipa minulle mieleen, etten ole kunnolla tainnut esitellä itseäni, eikä täällä montaa kuvaa ole minusta näkynyt, ehkä korjaan senkin tässä lähiaikoina. Mun mies on vaan aika (sori Jari) surkea ottamaan kuvia, että niistä kuvista harvoin on mikään julkaisukelpoinen, jos siis hänet pistäisin ottamaan minusta kuvia, kokeiltu on, heh. Mutta onko mitään mitä haluaisit tietää minusta?

-------------------------------------

This is our little bed room!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3