25.12.2015

Olavin huoneessa ja tuunattu Ikeahylly // In Olavi's room and DIY Ikea shelfNiin se aina menee, että joulua odottaa innolla ja sitä laittaa mielellään, mutta tarpeeksi on tarpeeksi. Olen luvannut katsella kuusta vielä viikon, mutta pikku hiljaa varmaankin hävitän muita koristeita vähemmäksi. Ja koska joulu alkaa jo minua kyllästyttää, niin ilolla laitan tänne kuvia jostakin muusta. Poikani Olavin huone on vihdoinkin "valmis" ja saatiin viimeiset muuttolaatikotkin sieltä purettua.

Olavin huone on uuden asuntomme pienin, mutta kaikki tarpeellinen sinne kuitenkin saatiin mahtumaan. 
Seinustalla oleva musta vanha lipasto, jonka olen aikoinaan dyykannut roskalavalta, päätyi muutossa vanhasta keittiöstä Olavin huoneeseen. Se vetää sisälleen monta laatikollista legoja väreittäin laatikoihin järjesteltyinä. Musta kirjahylly on mieheni Jarin vanha vinyylilevyhylly. Hyllyssä on Olavin kirjat ja valkoisiin Ikean laatikoihin lajiteltiin legoja sarjoittain, mm. Ninjago, Batman jne. Olavin sänky saatiin meille facebookin kautta ilmaiseksi, se on hiukan kärsinyt Muuramen jolla, joka ajaa asiansa edelleen. Matto on vanha olohuoneen matto ja karkkiautomaatti on Jarin ystävältä lahjaksi saama. 

Kaikki Olavin huoneen huonekalut ovat olleet siis ilmaisia ja kierrätettyjä. Koska huoneeseen ei ole kulutettu rahaa muuta kuin säilytyslaatikoihin, niin ajattelin tilata seinälle jonkun kivan pikku hyllyn. Mutta koska meillä oli pala koivuvaneria, josta saatiin kolme pientä hyllylevyä kätevästi, päätin tehdä hyllyn jo olemassa olevista Ikean hyllykannattimista. Valkoiset kannattimet eivät sopineet huoneeseen ollenkaan, joten päädyin sprayaamaan ne mustaksi. Niistä tuli aika kivat minun mielestäni. Huone on käyttäjänsä mieleen, se lienee tärkeintä.

------------------------------------

This is our Olavi's room. All furnitures are recycled and that little shelf are from Ikea, but I sprayed it in black and made those shelf panels by myself. 


13 kommenttia:

 1. Hienoa,että huone on sisustettu kierrätysmateriaaleista!Välistä tuntuu,että blogit ovat niin täynnä vaan uusia kalusteita ja tavaraa.Joten kiva lukea välillä tälläistä ekologista asiaa!

  VastaaPoista
 2. Hienoa,että huone on sisustettu kierrätysmateriaaleista!Välistä tuntuu,että blogit ovat niin täynnä vaan uusia kalusteita ja tavaraa.Joten kiva lukea välillä tälläistä ekologista asiaa!

  VastaaPoista
 3. Hieno huone ja tuo karkkiautomaatti on ihan huppu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, karkkiautomaatti on kieltämättä kiva :)

   Poista
 4. Raikkaat ja iloiset värit - ja kaikelle tavaralle on omat paikkansa. Kyllä nuorimies viihtyy varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ola on viihtynyt hyvin, huutaa mene pois ja laittaa oven kiinni. Näin se pitääkin mennä.

   Poista
 5. Tuota Ikean hyllyä olen itsekin meille haaveillut valkoisena mutta sitä ei enää myydä. Kummallista. Harmillista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä kummallista, jospa se tulisi uudestaan pian tuotantoon.

   Poista
  2. NO sanopas muuta. Olen koko syksyn kyttäillyt josko se tulisi pian uudestaan myyntiin mutta ei. Aika outoa sillä tuon tyyliset hyllyt myyvät nyt kyllä itse itsensä.

   Poista
 6. Aivan mielettömän ihana huone!!

  VastaaPoista
 7. Tosi kivalta näyttää! Mulla on pojan huoneen muutos menossa, tänään sain maalattua seinät. Kysyn aina väliltä häneltä, että "Eiks oo kiva tää sun huoneeseen?" "Ihan ok" on vakiovastaus. Näillä mennään :D Hienoa uutta vuotta teille!

  VastaaPoista

Kiitos <3