4.12.2015

Joululahjatoiveita koko perheelle // Christmas gift wishesLahjat on meillä jo ostettu ja viimeisiä odotellaan postista. Lapset saivat esittää kolme toivetta, tosin koskaan se ei ole pysynyt kolmessa, mutta enempää toiveita he "eivät saa" esittää. Toiveet sisälsivät legoja, Monster High nuken, playmobileja ja Pokemon lelut. Lisäksi sujautamme paketeihin yöpuvut, kirjoja, joululeffoja ja jokusen vaatteen. Ostin minä Kätyreiden pierupyssyn myös, oli ihan pakko. Ja kovasti vielä tekisi mieli ostaa  (jos näitä vielä jostain saa) Katariina Laakson puinen robotti ja vähän lisää Studio Matryoskan eläinmaatuskoita.

Minusta on ihanaa katsoa jouluna kun lapset avaavat lahjoja ja ovat riemuissaan. Ne ovat niitä muistoja joita meidän jokaisen on syytä kerätä. Yhdessä oloa ja toisten ilo. Lasten ilo ja onni tekevät myös minut onnelliseksi, voiko parempaa joululahjaa toivoakkaan.

Miehen pakettiin ajattelin sujauttaa katseita kestävän langattoman pikku kaijuttimen tietokoneelle ja puhelimelle. Jos itselleni jotakin voisin toivoa, niin tuo Samujin myssy olisi huikea lahja. Mutta minä olen saanut jo joululahjani. Sen verran oli tyyris paketti, että taisipa se olla syntymäpäivälahjanikin samalla. 

Kummeilta pyysin yhteislahjaksi lasten nimissä ostamaan UNICEF:in eettisen lahjan. En halua että he käyttävät lasteni lahjaan paljon rahaa ja sitäpaitsi on lapsia jotka tarvitsevat kummien lahjaa enemmän. Jo 8 eurolla voi ostaa 50 lapselle poliorokotteet. Mielestäni se on jo aika hyvä lahja. Haastan muitakin ostamaan perheeseen hyvän mielen eettisen lahjan!!
Ylä kuvassa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3