13.12.2015

DIY origamijoulukoriste // DIY christmas origami

Hyvää kolmatta adventtia kaikille. Lunta Helsingissä ei ole edelleenkään, märkää ja synkkää vain. Kuvia on myös hankala ottaa jos haluaa, että ne ovat edes jotenkuten hyviä. Mutta näinhän se on ollut jo muutaman vuoden täällä. Savolaisena olen alkanut juurtumaan Helsinkiin ja rakastan tätä kaupunkia todella, mutta tämä talvi ja tuuli on kyllä edelleen minulle ahdistavaa. Haluan lunta!!

No mutta kiireestä ja kaamosväsymyksestä huolimatta meillekkin joulu alkaa rakentumaan. Odotan innolla lomaa, kiireetöntä hetkeä ja sitä, kun pääsen lasten kanssa hakemaan joulukuusen. Pukki on tilattu ja lahjat ostettu, eli joulu saa tulla.

Tein eilen tämmöisiä vihreitä origameja meille alakertaan roikkumaan. Halusin niistä mahdollisimman jouluisia ja vihreä on minusta ehdottomasti joulun väri. Tein ne pahvista, uskon että nämä onnistuvat myös hyvin tavallisesta paperista. 

Vaikeita näiden teko ei ollut. Mutta jos ei ole paperia liiemmin taitellut voi taittelurytmin löytäminen olla aluksi vaikeaa. Eli tarvitset kaksi eri paperia joista taittelet saman muodon ja liimat ne sitten yhteen. Tässä alla ohjeet, toivottavasti niistä saa selvää. Mutta kysykää ihmeessä jos ei onnistu, niin yritän auttaa. 4 kommenttia:

  1. Hei kiitos vinkistä! Nyt kun on himmelit ja muut jo askarreltu, voinkin siirtyä tekemään näitä.

    VastaaPoista
  2. Ei vitsit miten makeita, näitä pitää kokeilla itsekin :)

    VastaaPoista

Kiitos <3