9.11.2015

Terveisiä Pakilasta // Hello from our new home


Terveisiä Pakilasta, täällä me nyt ollaan. Valehtelisin jos väittäisin, että tämä muutto olisi ollut yhtä onnea ja auvoa, päin vastoin. Elin jossakin harhaluulossa, että muutto asunnosta jossa on asunut vuosikausia olisi helpohko, kun vain se oikea asunto löytyy. Tai että muutto perheellisenä sujuu yhtä ongelmitta, kuin muutto ennen lapsia. Hölönpölön. Eroikävä vanhaan on kova, vaikka samalla kovasti olen rakastunut ja jatkan rakastumista tähän nykyiseen asuntoon. Lapsista Olavi oireilee muutosta ehkä eniten. Kaikki tämän syksyn kaikana tapahtunut kehitys hänen puheessa ja kontaktissa muihin ihmisiin on lähes kokonaan hävinnyt. Olavi puhuu reippaasti uudesta kodista, eikä ole maininnut vanhaa, mutta silti epäilen tämän yhtäkillisen muutoksen hänessä johtuvan muutosta. Ja Iida-Elviira on sitten taas ihan todella väsynyt ja kiukkuinen.

Teemme pitkiä päiviä töissä ja koulussa, joten tutustuminen Pakilaan alueena on myös jäänyt. Mutta ehkä tässä ei nyt pidä tuntea huonoa omaatuntoa, vaan yrittää kuitenkin nauttia uudesta ihanasta kodista. Laatikot on lähes purettu ja kohta on aika kutsua ystäviä kylään. Sisustusvimma ei ole vielä ainakaan iskenyt, sitä odotellessa. Vai olenko täyttänyt elämän kaikella muulla, ettei se enää ehkä iskekkään niin kovaa. No mutta tässä on nyt jopa yksi nurkka meidän kodista. Siinä on se lasilipasto josta puhuin aikaisemmin. Päädyin ostamaan vanhan 30-luvun lipaston ja mielestäni se sopii tuohon keittiön nurkkaukseen oivasti. Lipaston sisältö hakee vielä hiukaan muotoonsa, mutta muuten olen oikein tyytyväinen.

Ps: Olen aina vihannut kivilattioita, mutta pikkuhiljaa olen alkanut tykkäämään näistä meidän keittiön lattioista, kun ne ovat niin helpot. Ja niihin on asennettu lattialämmitys, hallelujaa!! Ihan mahtavaa. Nudisti poikani on myös ottanut lattialämmityksestä kaiken irti ja pötköttelee lattialla usein munasillaan.

---------------------------------

Just a little corner from our new home! 

  

10 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! :)
  Meidän neljävee itki ja kyseli vanhan kodin perään vielä kuukausia muuton jälkeen. 9 ja 2 -vuotiaat taas ottivat asian, kuin olisivat aina täällä olleet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaipa tämä tästä tasaantuu meidänkin lapsilla.

   Poista
 2. Tsemppiä, toivottavasti kotiudutte pian, voin kuvitella että on vähän voimat lopussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on ollut kyllä melkoinen toiminnan syksy.

   Poista
 3. Voimia kotiutumiseen ja sisustamiseen ;) ja terkkuja täältä Puu-Vallilasta.

  Kirsi

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin!Bongasin nuo ihanat marimekon astiat kaapistasi,ovat omia lemppareita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Marimekon astiat ovat suuri heikkouteni. Yksi kerrallaan niitä tänne on ilmestynyt :)

   Poista

Kiitos <3