3.11.2015

Tennari rakkautta // Sneakers loveOlen kyllä ollut niin tyytyväinen tästä vallitsevasta tennarimuodista, kun ne tennarit voi pukea ihan kaikkien vaatteiden kanssa nykyään. Ja kaikki joilla olisi samanlaiset jalat kuin minulla olisi varmasti samaa mieltä. Vaivasen luita, luupiikki, pitkät varpaat jne. Ja sitten olen tullut siihen tulokseen, ettei tennareita voi olla varmaankaan liikaa. No ei niitä minulla kovin monia ole. Nämä uudet ovat minun kolmannet Niket ja kylläpä ovat hyvät jalassa, hallelujaa. Varsinkin työpäivän jälkeen olen tyytyväinen, että valitsin juuri nämä jalkineet jalkaani. Katsotaan kuinka pitkälle tänä talvena voi kulkea tennareilla, nyt tuntuu että pitkälle.

PS: Kotini on kaaos. Muutossa oli pelkästään 68 laatikkoa vinyyli levyjä, että hommaa riittää. Viikonlopulla valosan aikaan kuvaan teille tätä kaaosta. Hyvää loppu viikkoa.

--------------------------------------

I have a new Nike sneakers. Pure love!!

4 kommenttia:

  1. Vastarannan kiiskikin osti mustavalkoiset Niket (ainakin toistaiseksi ihan vain ulkoiluun) :D

    VastaaPoista
  2. Onpa hienot ja just tuollaiset kokomustat vasta sopiikin asuun kuin asuun! Itsekin soisin että tämä tennaritrendi ja nämä tennarikelit jatkuisivat piiiiitkään:-)

    VastaaPoista

Kiitos <3