15.11.2015

Pakila tällä viikolla // From our new home
Pakilassa tavarat ovat melkein saatu laatikoista pois, mutta vielä niitä purkamattomia laatikoita toki löytyy. Tavarat hakevat paikkojaan, ja minut tuntien ne eivät koskaan löydä niitä "lopullisia" paikkoja. Nyt niitä on hiukan heitelty sinne tänne, kunhan ovat johonkin mahtuneet. 

Tässä muutama kuva meiltä lisää johon on merkattu mitä muutoksia kuvien kohdissa toivottavasti tulevaisuudessa tapahtuu. Mm. Hanna Perälän taulu pitäisi nostaa tuohon rappusiin ylös, laatikoissa oleville levyille tulee jossain vaiheessa uusi hylly ja ihan jos palovaroittimet nyt ekana saisi kattoon kiinni.

Näin meillä tällä viikolla. Blogi alkaa jälleen aktivoitumaan, kun elämä on saatu hiukan elämä tasoittumaan muuttoahdistuksesta. Vielä kun saisi jotenkin selätettyä tämän kaamosväsymyksen.

----------------------------------

Here is couple of pictures more from our new home. In the pictures there is some thoughts what changes I need to do. 


7 kommenttia:

 1. Ihanat rappuset <3 Onnea uuteen pirttiin!

  VastaaPoista
 2. On kyllä niin hienoa jo ihan pelkästään tästä rapputasanteelta! Heh, ajatuksena oli ostaa teille juuri noita tai kupu varoittimia uuden kodin- lahjaksi.

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin hienoa jo ihan pelkästään tästä rapputasanteelta! Heh, ajatuksena oli ostaa teille juuri noita tai kupu varoittimia uuden kodin- lahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jari osti meille Vallilaan ton kärpäsen jo, kun vanha palovaroitin hajosi.

   Poista

Kiitos <3