8.10.2015

Vaatekaappi vai rekki // Clothes rack or wardrope

Viimeksi pohdin minkä vitriinin hommaan uuden kotimme keittiöön. Loppujen lopuksi löysin tori.fi kautta vanhan 30 - luvun tumman ruskean vitriin, jonka muotokieli voitti kaikki uudet. Laitan siitä kuvaa sitten, kun se on meidän uudessa keittiössä, koska nyt se on kellarin kätköissä odottelemassa. 

Nyt pohdin vaatekaapin ja pelkän rekin välillä. Siis tämä tulisi meidän aikuisten makkariin. Kyseinen makuuhuone on asuntomme pienin huone ja sinne ei todellakaan mahdu mitään isoa vaatekaappia. Huoneesta löytyy vanha seinän sisällä oleva kaapisto, mutta sinne ei mahdu meidän molempien kaikki vaatteet. Eli joku pieni "säilytystila" pitäisi löytää. Aluksi ajattelin Ikeasta pientä vaatekaappia, mutta sitten ajatukset kääntyivätkin tuon rekin puoleen. Eli olisi rekki ja sen vieressä pieni lipasto. Mutta onko tuollainen rekki ihan epäkäytämmöllinen. Onko jollakin kokemusta?

Kuvat: Instagram

9 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Meillä ainakin rekki toimii pienessä makkarissa hyvin:). Siitä on helppo poimia vaatteet ylle. Meillä rekissä on pelkästään minun vaatteita ja miehen rekkiä kaipaavat vaatteet on pienellä tekin pätkällä vaatekaapissa (syvennyksessä verhon takana).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos infosta. Ehkä mäkin uskaltaudun rekin hommaamaan.

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta kyllä! :)

  VastaaPoista
 4. Rekkiiin vaatteet ainakin tulee ripustettua siististi - tai sitten lopputulos on vain koko ajan kamalan näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ripustaa siihen mun kaikki ihanat vintagemekot.

   Poista
 5. Meillä on eteisessä pieni vaatehuone ja makkarissa kaksi hyllykaappia ja isompi vaatehuone josta tehtiin tietokonehuone -> miehen kaikki sata hupparia (ei niitä ehkä ole ihan niin paljoa.) jäi ilman paikkaa... (miehellä siis se tietokone/vaatehuone ja mulla ja vauvalla omat kaapit) meillä on sängyn vastapäätä rekki jossa kaikki miehen hupparit ja eteisen komerossa on mun ne mekot/tunikat joita ei oikeasti viitsi viikata kankaan takia.

  Tykkään aina sillon ku on siistiä mutta jos rekin päälle jää puolipitoisia vaatteita tai päiväpeitto niin sitten se on vaan korkea ruma kasa :D
  Sun edellisen kommentin vastauksen perusteella teidän rekki olisi varmasti jopa silmiä hivelevän kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä. Sitä mä vähän pelkään, että se rekki on sitten sellainen kaaottinen kasa, heh. Mutta ehkä mä uskallan silti jonkunlaisen rekin tuunata :)

   Poista

Kiitos <3