11.10.2015

Syksyn värit: Viimeinen syksy Vallilassa // Last Fall in Vallila


Vallila olet ollut meille hyvä. Olet antanut lasteni kasvaa suojassasi, he ovat vallilalaisia. Annoit meille ihanan kodin moneksi vuodeksi, parempaa ei olisi uskaltanut toivoa. Kodissamme oli ihania naapureita ja on edelleen. Kiitos kun saimme hoivata (ruokkia) naapurin koiria ja pelastaa pikku lintuja kulkukissojen kynsistä. Kiitos kaikista leikkitovereista joita asuu naapurustossa, Puu Vallilassa asuu monta ihanaa lasta perheineen. Kiitos Mäkelänkadun pitserialle tuhottoman monista pitsoista ja kiitos myös Mäkelänkadun pikkiriikkiselle kiinalaiselle tulisista nuudeleista. Jään kaipaamaan kesäiltoja omalla pihalla, joka on täynnä ihmisiä. Jään kaipaamaan narisevia lattioita ja niitä mahdollisia tämän talon kummituksia. Nämä ovat haikeat jäähyväiset meidän nykyiselle kodille, joka muuttuu pian vieraaksi. Tämä on meidän viimeinen syksy Vallilassa.

PS: En jää kaipaamaan kadulta löytyneitä ruiskuja ja kylmiä talvia (niin ihanassa) vetoisassa talo vanhuksessa. 
------------------------------------------------

It's almost time to say good bye to this home where we have lived long time. This is our last fall in here.Tämä "postaus" oli minun Syksyn Värit Lumohaaste, jolla haastan kertomaan syksy kuulumisiaan veljeni vaimon (Syvällä) Sannan ja haluampa minä tietään minkä värinen syksy mahtaa olla perheessä jossa asustaa pienet vauvat "muikut", eli haastan myös (Soppaa ja Sirkushuveja) Hannan. Ja kaikki muutkin, tietysti <3

Lokakuun #lumohaaste: Syksyn värit


Lokakuussa Lumoblogeissa starttaa kuukausittain teemaltaan vaihtuva, blogeissa toistuva #lumohaaste. Lumohaaste ei ole sarja samoja kysymyksiä eri bloggaajille tai yhdessä sovittu postausrunko, vaan kiinnostava ja ajankohtainen teema, joka haastaa kirjoittajat ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. Lokakuun teemana tai saatesanoina ovat "Syksyn värit". 

Mutta mitä ovat syksyn värit tai missä me niitä näemme? Ruskaan verhoutuneella kotipihalla, pehmeimmässä luottoneuleessa, kampaajalla? Seuraa #Lumohaaste-sivua ja tiedät!

Entä missä te, bloggaavat seuraajamme, näette syksyn väriloistoa? Linkkaa teemaan sopiva postauksesi Lumojen Facebookissa lokakuun loppuun mennessä. Julkaisemme parhaan postauksen Lumoblogien etusivulla sekä some-kanavissamme marraskuussa!


4 kommenttia:

 1. Kiitos kun muistit minua. Varmasti muutto haikeaa, mutta nokka kohti uutta vaan. Voi kun voisimme olla auttamassa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun muistit minua. Varmasti muutto haikeaa, mutta nokka kohti uutta vaan. Voi kun voisimme olla auttamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole taas edes käynyt siellä työmaalla, Jari oli tänään koko päivän Julion kanssa levyttämässä huoneita.

   Poista
 3. Hyvä Jariii...Kyllä siitä vielä kuoriutuu pieni timpuri :D Pitäisikö minun hankkia hänelle joululahjaksi sellainen työkaluliivi :D

  VastaaPoista

Kiitos <3