7.9.2015

Vimmaista syksyä // Vimma from Finland

Viime viikolla postiluukusta tippui mieluinen pussukka, se oli Vimmalta. Ojensin pusukan Olaville joka totesi, minullekko? Ihana! Olavi on vaatteidensa suhteen aika rinkelironkeli ja jännityksellä odotan joka kerta mitä hän ostamistani vaatteista tuumaa. Jäbä kun on yleensä Batman ja suosii mustaa, tai sitten hänen vaatteissaan on oltava joku juju mikä on hänestä hauska. Tämä Vimman syksyn tuleva kuosi on Olavin mielestä hänen vihreä "leobarbi" - paita. Itselle kuosista tulee joku muu mieleen, jokin metsäinen teema. Kuosin nimi onkin "kaarna" ja sen on suunnitellut Maija Louekari. Tärkeintä paidassa oli kuitenkin materiaali ja sen pehmeys. Olavi on hiukan herkkä joillekkin materiaaleille ja jos paita/tuote on ikävän tuntuista iholla, niin se ei mene päälle vaikka siinä olisi maailman hienoin Batman kuva. Tästä syystä myös ostan Olaville vähän reilumipia vaatteita, ettei hän ahdistu. Mutta kyllä, meidän 4 veen  ja mun mielestä tämäkin Vimma-tuote on huikea!!
(Tiesitkö, että Vimman "äiti" Marjut on suunnitellut tuon Marimekon kissamekon, joka Iidalla on näissä kuvissa päällä. )


Tulevana viikonloppuna Vimma osallistuu Helsinki Desing Weekin Little Marketing-tapahtumaan Suvilahden Kattilahallissa. Vimma on luvannut tapahtumassa avata meille kuluttajille mistä Suomalaisen design tuotteen, eli Vimman tuotteen hinta kostuu. Mitä sinä arvostat tuotteessa, onko se hinta, vai onko tuotteen laadulla, ekologisuudella tai valmistusmaalla väliä ja oletko kuluttajana valmis maksamaan näistä asioista hiukan enemmän. Itselle näillä asioilla on merkitystä, vaikka toisinaan tulee sorruttua ketjuliikkeiden halpoihinkin vaatteisiin.


Have you heard about VIMMA ? It's awesome Kid's clothes company in Finland. Please check it out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3