25.9.2015

Taas yksi purnukka lisää kirpputorilta // From flea market

Mies katsoi vähän kieroon taas, kun tämä kipon kirpparin kassalle raahasin. Mutta eihän tämmöistä 4 euron arabian sokerikkoa voinut jättää ostamatta. Tämä suorastaan taas huusi nimeäni, kun kävelin ohi. Ja aika maltillinen ostelija nykyisin olen, tosin sitä ostelua saattaa hillitä se ettei ole aikaa käydä etsimässä aarteita, eikä ole oikein rahaakaan, kun muutto painaa päälle.

Uuden asunnon remontti alkoi maanantaina ja mieheni siskon mies on sitä ollut tekemässä. Hirmu kiitollisia ollaan kyllä siitä, kun itsellä ei taidot riitä. Mutta huomenna menen lasten kanssa uudelle asunnolle pihaa laittamaan. Siis repimään rikkaruohoja pois ja kääntämään maata ja sitten laitetaan nurmikonsiementä kasvamaan. Yritän muistaa huomenna ottaa kameran mukaan, niin pääsen tännekkin jakamaan asunnon nyt, ennenkö pintaremontti ja meidän tavarat valtaavat sen. 

Hyvää viikonloppua kaikille <3

-----------------------------------------

I found this small old sugar bowl (made by Arabia) from a flea market. It's perfect for our home.

4 kommenttia:

 1. Kaunis on astia! Hinta ei ollut ainakaan liian kallis, että eihän tuota aarretta voinut ohittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kun nostaa esineen johon ihastuu, ja tietää että se on joku Arabia ilman, että katsoo pohjaan ja sitten hinta onkin vain 4 euroa, niin ei tarvitse ostopäätöstä todella miettiä :)

   Poista
 2. Kiva purnukka, sellasia ne miehet on eivät ymmärrä ihanuuksien päälle ;)

  VastaaPoista

Kiitos <3