6.8.2015

Mietteitä blogista // few word about my blogJoku varmasti huomasi blogiini ilmestyneet muutamat mainokset. Muutama sana niistä miksi ja miksi nyt, kun olen niin kiivasti ollut mainoksia vastaan ja sen myös blogissani monesti kertonut. 

Siinä missä olen onnellinen huikesta koulustani joka alkaa ensi viikolla, kääk. Niin se myös tuo taloudellista ahdistusta, josta selviää toki töissä käymällä. Sitten iski ahdistus etten näe mun lapsia ikinä, kun olen koulussa ja sen jälkeen töissä ja sitten teen koulua kotona. Mietin mun vaihtoehtoja ja mun ihana mies sanoi, että kokeile jos voit ansaita myös sun blogin kautta jokusen sentin. Olin pöyristynyt, ei todellakaan. Mutta otettuani selvää vaihtoehdoista ja juteltua muutaman bloggarin kanssa ajattelin kokeilla. Eihän tällä rikastu senttiäkään, jos sivullani olevista mainoksista ei tule liikennettä yritysten sivuille ja tehdä ostoksia. Mutta saan itse valita mitä mainoksia blogiini tulee ja mihin kohtaan. Jos tämä toimii edes vähän ja voin tehdä vähemmän töitä opiskelun ohessa on se sen arvoista, sillä jokainen kallisarvoinen hetki perheeni kanssa on tärkeämpää kuin mikään muu. Siksi nyt. 

2 kommenttia:

  1. Aika vaikeaa tuolla mainostamisella on tienata. Ehkä jos jaksaisi vääntää mainospostauksia. Kannattaa kokeilla niitä. Itsellä ei ole virta riittänyt kuin yhteen, eikä sekään tuottanut tulosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en minäkään suuria odota, mutta kaikkea on kokeiltava :)

      Poista

Kiitos <3