10.7.2015

Joko olisi aika paljastaa joululahjani // This is my Christmas presentJoskus taisin sanoa, että sain aikamoisen ylläripyllärin joululahjaksi, että jaan sen täällä myöhemmin, nyt on varmaan jo se myöhemmin. No tättärää (rummun päristystä), tässä se olisi: MINNA PARIKAN KENGÄT, tai oikeastaan kahdet tai tarkennettuna Minna Parikan lahjakortti. 

Miehet osaavat välillä kyllä yllättää. Se on mielenkiintoista mitä noi miehet nappaavat joistakin sivulauseista ja joulun alla kannattaakin olla varovainen mitä suustaan lipsauttelee. Ainakaan mistään kodinkoneista ei kannata puhua jos niitä ei oikeasti halua. Jos johonkin mainokseen toteaa, että oho ompas näppärän näköinen kone, niin mitä todennäköisemmin se löytyy pukin kontista eikä se mitä olet oikeasti suoraan pyytänyt. Minähän siis pyysin kitaran viritysmittaria ja olihan se melkoinen ylläri, kun lahjapaketissa olikin Minna Parikalle lahjakortti. Olen niin monesti todennut, että kun minulla on joskus rahaa enemmän ostan Parikat, tai kun täytän 40 vuotta ostan itselleni lahjaksi Parikat jne. No nyt oltiin kuunneltu niitä minun "yksinpuheluja" ihanista kengistä. Aikamoista.

Ja tällä kertaa en ollut malttamaton vaan odottelin, että alennusmyynnit alkoivat niin sain kenkiä jopa kahdet, juhliin ja arkeen.
-----------------------------------------

Never is too late to show a good Christmas present, so here it is: MINNA PARIKKA shoes.


Ja vielä on tämä päivä aikaa osallistua arvontaan TÄÄLLÄ.


2 kommenttia:

  1. Oletpas järkevä ja kärsivällinen. Aika ihana mies sulla kun lahjoo noin kivalla lahjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totuuden nimissä kävin kaupassa jo heti, kun sain lahjakortin. Mutta mun suosikki kengistä oli koot loppunut, niin ajattelin odotella.

      Poista

Kiitos <3