6.5.2015

Lumoblogit ja mie
Klo on 01.02 ja katselemme mieheni kanssa Breaking Bad sarjaa netfixistä, viimeiset jaksot menossa ja kylläpä on ahdistavia. Samalla mietin mitä kirjoittaisin tänne blogiin minusta ja Lumoblogeista

Minua on aikaisemminkin pyydetty mukaan blogiportaaliin, mutta se vaihtoehto bloggaamisessa on tuntunut ahdistavalle. Mainokset blogeissa myös ahdistaa, en tiedä miksi, mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Ja ei sillä etteikö  raha olisi tarpeeseen, mutta jotenkin olen halunnut pitää kiinni minun näköisestä blogista. En todellakaan jaa blogissani kovin henkilökohtaisia asioitani, mutta silti sen olemus on minulle tärkeä. 

No miksi nyt, miksi Lumoblogit. Lumoissa minä saan olla minä. Kun minua pyydettiin Lumoihin mukaan, olin tietysti kovin epäilevä. Mutta vau, Lumo on yhteisö jota tehdään talkoovoimin, toinen toisiamme auttaen. Lumoissa saan olla itsenäinen blogi, saan tehdä kuten tähänkin asti olen tehnyt, ja silti kuulua tähän hienoon joukkoon josta on varmasti minulle hyötyä. Puhumattakaan kaikista uusista ihmisistä joihin saan tutustua.

Minä,
Olen 36 vuotias kahden ihanan lapsen äiti, vaimo ja viiden lapsen kummitäti. Soitan kitaraa ja haluan perustaa aina huppelissa lisää bändejä. Joogaan jos jaksan ja muistan. Opiskelen visuaalista markkinointia ja nautin vapaudesta irtisanoutumiseni jälkeen. En todellakaan tiedä mitä teen tulevaisuudessa ja kyllä, se ahdistaa hetkittäin. Minulta on selkä leikattu kaksi kertaa ja poikani Olavi on lyönyt minulta etuhampaat rikki, joita korjataan parhaillaan jos pystytään. Olen laihduttanut ainakin kolme vuotta ja silti painoa on tullut pari kiloa lisää, ja toisaalta se ei haittaa. Olen koukuttanut itseni tatuointeihin kolmekymppisenä ja haluaisin näyttää mummona vanhan ajan tatuoidulta sirkusnaiselta. Olen haaveilija ja uskon moniin yliluonnollisiin asioihin. Olen kova murehtimaan, mutta osaan myös elää hetkessä. Ja nyt tässä hetkessä minun on mentävä nukkumaan. Minun nimeni on Piia, tervetuloa blogiini ja nyt sanon hyvää yötä.

Ps: Käykää ihmeessä kurkkimassa Lumoblogit-sivua, jos vaikka löytyisi joku ihana uusi blogi jota seurata. 8 kommenttia:

 1. Kaunis kirjoitus ja sinä.

  Hyvä päätös varmasti. Lumo.t kuulostavat ja näyttävät siltä, että sovit sinne varmasti ihanasti.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogikololle, täytyypä tutustua noihin muihinkin. Oletpa suosittu kummitäti, aika ihanaa, mä olen sellainen tätifani, että tahtoisin elämäntehtäväni olevan olla hyvä täti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kummilapseni on ihania, kaikki erilaisia ja yksi asuu Floridassa, niin on vähän vieraampi minulle. Mutta yritän häntäkin aina välillä muistaa.

   Poista

Kiitos <3