19.5.2015

Lisää vihreää // More green


Oma olohuone alkaa muistuttamaan lapsuuden mummolaa. Mummolla oli kymmeniä viherkasveja olohuoneen ikkunoiden alla, pienenä se tuntui ihan viidakolle. Haluan täyttää myös oman olohuoneen viherkasveilla ja sitten hengitellä niiden puhdistamaa ilmaa. Ihanaa, jos joskus olisi iso makuuhuone jossa ei tarvitsisi säilytellä nurkissa mitään turhaa. Laittaisin tähän unelmien makuuhuoneeseen jotkut ihanat puut kasvamaan sängyn molemmille puolille. Se olisi sellainen seesteinen tila missä mikään ei häiritsisi uniakaan. Noh, ainahan sitä saa haaveilla, mutta ei sitä koskaan tiedä, joskus haaveet saattaa toteutua.

Joka tapauksessa tänään lähti ohikulkumatkalla kukkakaupasta pari tuommoista pyöreää kasvia mukaan, nimethän olen jo tyystin unohtanut. Kertonee jotakin minun horttonomin taidoistani. Mutta silti vaikka kasveja toisinaan (lue usein) kuolee käsissäni, en lannistu. Lisää vihreää on tulossa.

Viimeisessä kuvassa on minun pitkään etsimäni kirpputori löytö, rottinkinen kukkateline. Löysin noita telineitä kerralla kaksi, joista toinen on keittiön seinällä ja se onkin vilahtanut instagramissa. Telineillä oli yhteensä hintaa hurjat 1,50 €, en siis köyhtynyt paljon tästä löydöstä.

5 kommenttia:

 1. Ihanat löydöt ja viherkasvi ovat meilläkin isossa osassa olohuone- keittiö akselilla, mutta kun ne eivät kauan elä mun hoidossa. On siis syy käydä muutamia kertoja vuodessa viherosastolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin se meilläkin, sisällä ja puutarhassa.

   Poista
 2. Tykkään minäkin viherkasveista ja noista löytämistäsi kukkatelineistä. Mikäs ihana maalaus siellä on viimeisessä kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina. Maalaus on ystäväni Hanna Perälän tekemä :)

   Poista

Kiitos <3