3.5.2015

A - kirjain valaisin // A letter light
Keittiön nurkassa, vähän piilossa ja käyttämättömänä on ollut tämä A-valaisin jo muutaman vuoden. Keittiössä esineet vaihtoi paikkoja ja tämä ei mahtunut enää sinne "säilöttäväksi". Muutaman mutkan ja kirppiskassin kautta se päätyi kuitenkin meidän olohuoneen seinälle. Olin ripustamassa seinälle uutta taulua ja hakkasin sinne naulan ja hups vaan se taulu ei todellakaan sopinut siihen. Sitten muistui tämä valaisin ja kappas vaan se pysyy paikoillaan yhdellä vaivaisella naulalla. Ihan jees, siinä saa olla toistaiseksi.

Mutta miksi ihmeessä A-kirjain, eikä vaikka P niinkuin Piia. No A-kirjain löytyy meidän perheen jokaisen jäsenen etunimestä. 

----------------------------------------------

This A-letter light that used to be in our kitchen found it's place from our living room's wall. But why A? Because you can find letter A from everybody's first name in my family. 

9 kommenttia:

 1. Älä nyt ihmeessä pois tuota "heitä" sehän on tosi ihana. A on ehdottomasti paras kirjain ainakin minun mielestäni 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se tuohon jää nyt. Hetken mielijohteesta käväisi kirppiskassissa. Mutta joskus ne parhaat löydöt tekee omista kirppiskamoista.

   Poista
 2. Joo, kyllä se tuohon jää nyt. Hetken mielijohteesta käväisi kirppiskassissa. Mutta joskus ne parhaat löydöt tekee omista kirppiskamoista.

  VastaaPoista
 3. Jos se ikinä enää meinaa mennä kirppiskassiin niin pidä kuule ihmeessä minut mielessä. Meillä kotona on kolme Aalla alkavaa :) Hyvältä näyttää tuossa myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, mutta uskon että tämä oli A-kirjanvalaisimen toinen tuleminen ja nyt se ei ehkä jää unohduksiin :)

   Poista
 4. Love the A!

  Don't miss my OPENHOUSE give-away this week!
  http://www.sosoftsunday.com/2015/05/win-win-win-openhouse-magazine.html

  VastaaPoista

Kiitos <3