2.4.2015

Sittenkin kipsi, bänditreenit, epäonnistuneet pääsiäisruohot ja miniloma

Nopea päivitys tänne ennen mummolan lomaa. Huomenna karkaamme savoon mummon herkkupatojen ääreen pääsiäistä viettämään. Minä meinaan nukkua niin monet päiväunet kuin vain suinkin ehdin, sillä on ollut raskas viikko ja unet vähissä.

Edellisessä postauksessa ehdin kertomaan kuinka selvittiin säikähdyksellä Olan kaatumisessa. No lauantai iltapäivällä meidät kutsuttiin takaisin lastenklinikalle. Olan kuvat oli katsottu uudestaan ja asiantuntija oli löytänyt murtuman. Kaikkien mutkien jälkeen Olalla on nyt jo toinen kipsi jalassa. Vaikeaa on ollut, mutta eiköhän tämä tästä, kun vain kolme viikkoa sitä tarvitsee pitää.

Tänään ehdin lastenkilinikan jonotuksen ja uuden kipsin asennuksen jälkeen myös bänditreeneihin,  ja sain nauttia ansaitun skumppalasillisen. Nyt öinen pikapakkaus ja miniloma saa alkaa. Tosin aamulla pitää vielä selviytyä perheen kanssa Onni bussiin, ennenkö varsinaisesti voi heittäytyä vapaalle.

Hyvää pääsiäistä kaikille! Meidän ruohot ei sitten tällä kertaa kasvaneet, heh.

------------------------------------------------------

Happy Easter! 

2 kommenttia:

  1. Voi Olaa!!! Jospa päivät menisi äkin, ja saatte kipsin pois. Onneksi lapsilla murtumat paranevat nopeasti. Mutta onhan se kolme viikkoa pienelle pitkä aika. Mukavaa reissua, meidän pienet suunnitelmat hieman muuttui kun mikolle nousi viime yönä kuume.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi. Meillä oli taas ihan hirveä yö takana. Jousuin antamaan yöllä särkylääkettä ja äsken uudestaan. Kaikki muut nukkuu vielä, kun Olavi on valvottanut. Nyt sillä on sellainen kova kipsi ja se pokaisi sillä mua yöllä päähän. Huh, pitkä reilu pari viikkoa vielä edessä.

      Poista

Kiitos <3