15.3.2015

Skidit Disko vol. 2Onko Skidit Disko tapahtuma jo jengille tuttu? Me käytiin meidän perheen kanssa discossa ekan kerran viikko sitten, mutta kyseinen tapahtuma järjestettiin jo toista kertaa. Ja lisää Skidit Diskoja on tulevaisuudessa tulossa, sillä tapahtuma on huippu suosittu. Skidit Disko järjestetään Helsingissä ja paikka on Kuudes Linja.

Tapahtuma oli ihan järjettömän hyvin järjestetty. Diskossa oli perinteisen ala-asteen disconkin tunttua ja sitten todella pro-meinikiä. Tapahtumassa oli Dj-koulu, UV-kasvomaalausta, askartelua, tanssikoulua jne ja DJ:iit on alan huippuja, kuten Dj Orkkidea. 

Ihan todella herkälle ja ujolle lapselle tapahtuma voi kuitenkin olla liian tiukka. Ja meidän Ola olikin aluksi peloissaan ja hämillään. Hänen makuunsa musiikki oli hiukan liian kovalla ja valot pelotti. Mutta hän viihtyi hyvin Dj-koulussa ja askartelemassa. Ihan lopuksi Ola kuitenkin uskalsi isosiskon kanssa mennä vielä disconkin puolelle saippuakuplia metsästämään. Mikä oli meille iso juttu, että meidän arka poika pystyi menemään sinne ja vieläpä ilman äitiä tai isää. 

Seuraava SKIDIT DISKO 11.4.2015

-----------------------------------------------------

These pictures are taken from the kids happening called Skidit Disko. 2 kommenttia:

Kiitos <3