2.2.2015

Skull
Tämä on varmaan jonkin asteinen kallohimo. Sillä tuonne lasikuutioon oli ihan pakko saada pääkallo. Löytämäni kallot oli liian isoja ja aika kalliita. Mutta lopulta Ellokselta löytyi juuri sopivan kokoinen ja suht edullinen kallo. Väri hiukan mietitytti, koska onhan pronssi jo jonkin aikaa elänyt trendeissä aallonharjalla, ja en ole siitä niin innostunut sisustuksessa, mutta pääkallo päätyi kuitenkin meille. Se on ihan ok, mutta olisikohan musta väri kuitenkin enemmän se minun juttu? Kenties kallo päätyy sparymaalilla tuunattavaksi.

Ystävälläni on muuten hienoja pääkallotauluja. Edellisessä postauksesta tarkkasilmäinen voi löytää keittiön seinältä olevasta kuvasta pienen kallotaulun jonka olen saanut ystävältäni ystävänpäiväkorttina ja olohuoneessamme on hänen maalaamansa iso pääkallotaulu, mikä on upea. Käykää ihastelemassa hänen muita upeita tauluja täältä: Hanna Perälä tai täältä: dadaa

----------------------------------------

This is my bronze skull. But I'm not sure about that colour, I might prefer it in black colour. Maybe I have to paint it. And please check out my friend's art, there are also some awesome skull paintings: 


and here:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3