18.2.2015

Living room full of toysKaksiossamme vallitsee ajoittain tilanpuute ja usein leikit valtaa olohuoneenkin. Olohuoneen lipastossa säilytetään lautapelit, legot ja junaradalle on erikseen tuo puinen laatikkon. Mutta toki olohuoneeseen kulkeutuu kaikkia muitakin leluja, joita sitten keräilen ja palauttelen yläkertaan omille paikoilleen. Kyllä meillä lapsetkin keräilevät omia leikkejään ja sotkujaan, mutta toisinaan olen aika lepsu siivoamisen suhteen. Helpommalla pääsee kun vain kerään ne lelut itse ja lasten pieni apu riittää siinä. Totuuden nimissä vähän lisää tilaa jo kaipailisin, sekä lapsille omia huoneita tai edes huonetta.

PS: Meillä on Brion, Ikean ja Bilteman junaradan osia käytössä sekaisin. Ikean osat sopivat kaikkein huonnoimmin yhteen Brion ja Bilteman osien kanssa, mutta kyllä nekin saa menemään kun vähän käyttää voimaa. Lisäksi tuolla on erikseen mummon ostama puinen kaupunki, mikä sopi hyvin junaradan sekaan. Junarata on vaihtelevasti suosiossa leikeissä, on se pitkiä aikoja koskemattakin tuolla laatikossa ja päälle kasataan kaikkea muuta romua. 

------------------------------------------

We have a two-room a apartment, so both our rooms are also kid's playing area. Our living room is often full of toys and today my kids played in living room with railway toys. 


4 kommenttia:

 1. Mainiot kuvat :)Tuo matto on kyllä kaunis, ja junaradalla leikkiminen näyttää aina niin kodikkaalta. Ja vau tuota levykokoelmaa, kuka teillä on keräilijä?

  VastaaPoista
 2. Heh, mun mieshän se noita levyjä keräilee :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia. Mekin asutaan aika pienessä kodissa, jossa saisi olla ainakin yksi huone lisää :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia. Mekin asutaan aika pienessä kodissa, jossa saisi olla ainakin yksi huone lisää :)

  VastaaPoista

Kiitos <3