26.2.2015

Uudet tennarit / New Sneakers
Ette ehkä usko, mutta meidän pihalla jo kevään ekat kukat puskee kukkapenkeistä pintaan ja syreenissä on lehtisilmut. Ei ehkä ihan hyvä merkki, kun on kuitenkin vasta helmikuun loppu. Mutta kieltämättä se nostaa kevätfiilistä pintaan. 

Ja sitten tuli jo ihan hätä, että tarvitaan lapsille uudet tennarit kesäksi. Olin itse katsonut netistä valmiiksi mitkä kengät olisi hyvät. Valitsin Iitulle Niken Rosherunit ja Olalle Vansin varsilenkkarit. No kuten kuvista näkyy, niin ei meidän lapset niitä minun valintoja halunneet. Lapset ovat nyt sen ikäisiä, ettei kannata ihan ummikkona ostaa mitä vaan sillä molemmilla on oma näkemys tähänkin asiaan. Joten kysyin mielipidettä oliko valintani hyvät, no ei ollut kuulema.

Iitu halusi ehdottomasti nuo Adidaksen eläinkuosilliset tennarit. Kieltämättä ne on hienot, ja paljon halvemmat kuin valitsemani Niket. Ja Ola ei vaan antanut periksi omasta valinnasta, Star Wars kengät oli saatava. Addut on ihan mielettömän hyvän tuntuiset ja kevyet, voin suositella niitä lämpimästi. Kun taas Vansin slip on malli ei sovi lapselle jolla on korkea jalkapöytä, silloin ne ei vaan kerta kaikkiaan mene jalkaan. Ja tietysti ne ei mene oikein hyvin meidän Olalle. Mutta arvatkaa saanko palauttaa niitä? No en, siispä ne on väkisin lähes joka päivä runnottu jalkaan. Jäbä saattaa olla muuten alasti, mutta tennarit on oltava jalassa.Nuo Vansin Star Wars - kengät ovat muuten Zalandolla alennuksessa, jos joku kiinnostui niistä niin sieltä kurkkimaan niitä. 

------------------------------------------------

New shoes for my kids. 

2 kommenttia:

  1. Jotenkin tosi hellyyttävät noi Star Wars -Vansit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on hienot, Ola on esitellyt ne kaikille vieraillekkin joita meillä on käynyt :)

      Poista

Kiitos <3