23.1.2015

Täydellinen suola ja pippurimylly
Monta kertaa olen meinannut ostaa jotkut suola ja pippurimyllyt, mutta ei ne sittenkään oikein ole olleet ne "oikeat". Muoto ei ole miellyttänyt tai ovat olleet jotenkin hankalia. En halua niitä perinteisiä joissa on sellainen pampula päässä. Enkä niitä muovisia ja enkä mitään ufon näköisiä myllyjä. Näiden Bottle - pippurimyllyjen muotokieli on ehdottamisti kaikkein kaunein, varsinkin nuo hailakat vaaleanpunaiset/roosat sävyt miellyttävät minua. (Vaaleanpunainen sisustuksessa on tehnyt minulla uutta tulemista jo vuoden verran). Nyt kaverin luona pääsin näitä testaamaan, ja ne ovat myös käteviä. Eli nämä täyttävät kaikki kaipaamani ominaisuudet. Ehkäpä nämä lähtee ensi viikonlopun Tampereen reissusta mukaan tulijaisena kotiin. Mutta jos näitä en Tampereelta löydä niin pitää tehdä tilaus Finnish Design Shop - putiikkiin.  

Jee, Tampereen reissusta teenkin teille sitten juttua erikseen, sillä menen tapaamaan sinne aivan uusia ihmisiä, ja se on jännittävää se. Oman turvallisuusalueen ylittäminen on kuitenkin yleensä kannattavaa, joten en malta odottaa tätä reissua :)

-----------------------------------

We need salt and pepper mills, but I haven't found right ones yet. But these Botle's salt and pepper mills are perfect. That light pink colour is my favourite. I think we have to buy these ones. 

4 kommenttia:

 1. Onpas hienot! Itsekin tykkäisin, mut nää istuis kyllä miehensiskollekin synttärilahjaksi tasavuosien kunniaksi. Googlettamalla selvisi, että nuo onkin Menun tuotantoa.
  Jänskättää kyllä Tampere-tapaaminen, mutta on tosiaan hyvä poistua mukavuusalueelta aina välillä ja tehdä jotain uutta. Tulee varmasti mukava tapaaminen! :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti noita löytyy Tampereelta. Ostetaan heti useammin kappalein, minulle myös ;) Toi vaaleanpunainen väri on just oikeassa sävyssä.

  Kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostetaan, jospa design bulevard ei pettäisi meitä nyt tässä asiassa. Mutta siellä on varmasti kaikkea muutakin kivaa. Niin on, kiva nähdä!

   Poista

Kiitos <3