21.1.2015

Pakollinen sometauko
Siis voi apua, mulla hajosi puhelin viimeviikolla, meinasin panikoida mutta toisin kävi. Tämä ei tosin tullut yllätyksenä, puhelin oli jo jonkin aikaa surkeassa kunnossa ja lopulta hajosi kokonaan. Olihan se kovia kokenut kapistus. Lasi halki kolmesta kohdasta, kolmella eri kerralla hajoitettu. Ja kerran se tippui vessanpyttyyn, kun olin Iitun kanssa yhdessä vessassa. Kuului vain loiskahdussa ja siellä pöntön pohjalla makasi mun iphone. Sukelsin perään nopeasti ja seuraavaksi tempaisin puhelimen hanan alle ja sieltä kuivauksen kautta rintsikoihin turvaan. Puhelin oli yön patterilla talouspaperiin käärittynä ja tadaa aamulla se taas toimi.

Olen ollut puhelimien suurkuluttaja, pari niitä olen nuorena hukannut (joo alkoholilla oli osuutta asiaan). Yhden puhelimen tiputin pönttöön aikaisemmin ja yksi hajosi lumihankeen tiputtua. Yksi puhelin päätyi minulle takaisin monen mutkan kautta, kun se oli ollut hukassa noin viikon. Olin antanut sen baarissa ystäväni huomaan ja sitten olin kadonnut omille teilleni, että näin. Isäni kävi sen sitten hakemassa tyttärelleen takaisin. Nolotti, voin kertoa.

Nykyisin kännykkä on paljon muutakin kuin pelkkä puhelin. Ja huomaan että siitä on tullut vähän liiankin tärkeä kapistus, siinä missä se helpottaa arkea se myös koukuttaa. Päätinkin, etten panikoi puhelittomuutta ja olen hetken, edes muutaman päivän ilman. Ja jee pystyin siihen. Samalla jätin myös tietokoneella netin käytön minimiin ja onnistuin siinäkin. Muutama ystävä ehti tosin jo huolestua minusta, kun ei saanut facebookissa heti minua kiinni. Mutta nyt on uusi iphone käytössä ja toivon sen kestävän nyt ainakin muutaman vuoden. Tosin edellinenkin ehti minulla olla melkein kolme vuotta, että onhan se suoritus sekin. 

PS: En ole vielä asentanut naamakirjaa uuteen puhelimeen, kauankohan mahdan kestää ilman.

-----------------------------------------

My iPhone broke and I took a break from all social media. But now I'm back and I have a new phone, but it was nice to see if I can take a break from here and other social media.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3