13.1.2015

OlohuoneessaKurkistus meidän olohuoneeseen.

Neljän ihmisen olohuone sisältää paljon tavaraa, osa esillä osan kätkee lipastot (onneksi) . Olohuoneessa leikitään, katsellaan töllöä samalla kuin  löhöillään sohvalla, tehdään töitä ja vietetään aikaa ystävien ja perheen kanssa. Kaksiossa asumisen hyviä ja huonoja puolia on se, että olohuone on koko perheen kovassa käytössä ja se on yleensä täynnä leluja. Toisaalta se on kivaa, kun on tiivistunnelma ja ollaan paljon yhdessä. Mutta kyllä välillä tuntuu ahtaalle ja kaipaisi avaruutta sekä tilaa. 
Eniten olohuoneessani pidän Hanna Perälän pääkallotaulusta ja vanhoista lipastoista. Suurin inhokkini on televisio, jätti töllötin! Meikäläinen pärjäisi vaikka ilman telkkua, tai ainakin huomattavasti pienemmällä versiolla. Varsinkin kun televisiosta katsotaan lähes ainoastaan lasten ohjelmia. Ja paljastettakoon vielä, että itkin kun tuo televiso tuli meille, enkä suinkaan ilosta. Seuraava olohuoneeni on aiva erilainen, olen suunnitellut sitä jo mielessäni. Mutta siihen asti näin.

--------------------------------------

This is our living room at the moment. 

11 kommenttia:

 1. Minä kiinnitin huomita siihen, että jotenkin seesteinen ja hallittu olohuone, vaikka kaksiossa asuttekin ja tilaa on vähän.

  VastaaPoista
 2. Meillä on seuraavaksi vuorossa olohuone, tapettia on mietitty ja sellaisia isompia pintojen alla olevia juttuja, mutta sitten pitäisi päättää mitä takalle tehdään, mitä kaikkea tilaan täytyy mahtua ja miten ne kaikki toiveet sinne mahdutetaan.

  Katselin sitä huonetta yhtenä päivänä ihan hiljaa ja pohtien, sitten Puukenkä avasi suunsa ja kertoi ajatuksiaan siitä huoneesta, no ei ihan kohdanneet.

  Ihaninta on aina se, kun kaikki on vielä tekemättä, voi vielä muuttaa mieltään sata kertaa.

  Teillä näyttää kotoisalta, tuo maalaus on tilan kruunu, vaikka kaakeliuunikin on kyllä aikamoinen ilmestys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, harvoin meilläkään kohtaa näkemykset. Mutta silti olisi ihana uutta kotia kohta laittaa.

   Poista
 3. Kaunista. Ihana uuni ja lattiat!

  Mulla on sellainen oli, että katselin myynti-ilmoituksissa teidän naapuria. Niin oli saman näköistä. Sinne ei kuitenkaan ehditty edes näytölle, kun uusi koti jo löytyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, onnea uuteen kotiin. Mekin etsiskellään uutta asuntoa. Toivottavasti pian löytyisi jotakin.

   Poista
 4. Teillä on paljon kaikkea viehättävää. Tuosta bakeliittipuhelimesta olen kateellinen. Löysin tuollaisen nuorena kirpputorilta. Opiskelijabudjetti ei siihen silloin riittänyt, vaikka eihän se ollut kalliskaan. Harmittaa vieläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän puhelin maksoi kirpputorilla 2 €!!! Huusin Jarille, että OTA SE HETI! Ne ovat olleet kyllä kalliita aina kun vastaan niitä on osunut.

   Poista
 5. Tämähän on kivan oloinen uusi blogilöytö!! Kivalta näyttää ihan erityisesti teidän olohuoneessa, upea tuo taustalla oleva täysinäinen hylly! ;) Täytyy tullakin useammin visiitille!

  VastaaPoista

Kiitos <3