4.1.2015

Muutama kuva Syvältä

Tässä muutama kuva veljeni kodista Syväojasta. Koti on myös tuttu veljen vaimon Sannan blogista Syvältä. Vietimme enon luona uuden vuoden tienoon, mikä oli jälleen paras ratkaisu lapsien kannalta. Ola on aika herkkä poika ja pelkäsi kovasti niitä muutamia raketteja, jotka näimme uutena vuotena alkuillasta. Helsingin uusi vuosi olisi ollut varmasti pelottava ja pitänyt hänet hereillä. Muutenkin enon luona oli mukavaa jokseenkin välillä vähän villiä menoa. Lapset saivat leikkiä ikäistensä kanssa aamusta iltaan. Iitu hävisi serkkunsa kanssa isojen tyttöjen puuhiin heti kun saavuimme, emmekä häntä juuri nähneet koko kolmeen päivään. 

Joka tapauksessa nappasin sisältä muutaman kuvan, kun muut olivat vielä ulkona.  Olohuoneessa on Sannan itsensä entisöimä kaunis nojatuoli ja tuon kirpputorilta löytyneen mustan häkkyrän missä on lehtiä voisin ottaa meillekkin. Mutta sain Sannalta mukaani ison lasipullon, katsotaan mihinkä se lopulta päätyy.

( Olan paita beau loves )

---------------------------------------

These pictures are taken from my brother's home where me and my family spent a couple of days around New Year. 

6 kommenttia:

 1. Kauniita yksityiskohtia olet kamerasi eteen löytänyt. Tuo Sannan verhoilema tuoli on vaan niin herkullinen. Jaksaisin katsella sitä vaikka kuinka kauan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on ihana :) Pidän niin kovin noista vanhoista nojatuoleista joissa on puuta.

   Poista
 2. Sannan kotia on kiva katsella näistä sinunkin ottamistasi kuvista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina jännä miten joku toinen näkee kodin, siis kun meidänkin kodista tutut on ottanut kuvia ihan eri kohdista kuin minä.

   Poista
 3. Meinasipa mennä postaus ohi! Nää sun ottamat kuvat on niiiiiin hyviä, varsinkin mun automaatti kuviin verrattuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tehdasasetuksilla minäkin otan, mutta sitten vähän fotoshoppaan koneella. Siis koneen valmiilla ohjelmalla tosin. Pitäis nyt mennä sinne valokuvauskurssille :)

   Poista

Kiitos <3