9.12.2014

Pieni satumetsä lasipurkissaKun oikea talvi ei suostu saapumaan Helsinkiin, niin tein tyttäreni kanssa keinotekoisen talven Riihimäen lasipurkkiin. Ei meillä Vallilassa ihan näin metsäiset maisemat ole, mutta kaikki vihreä purkkiin kuitenkin löytyi Puuvallilan kulmilta. Kolmea erilaista sammalta, kiviä, pihlajanmarjoja ja kahta eri havua ( tai mitä lienee nuo pensaiden virkaa purkissa toimittavat ovatkaan ).  Peura kaivettiin Olan massiivisesta eläin lodjusta ja tadaa satumetsäpurnukka on valmis. Ai niin ja lumi on snowspraytä.

Pikku hiljaa jouluvalmistelut ovat alkaneet meidänkin perheessä. Ja katsotaan mitä kaikkea askarteluja ja puuhaa keksin ja jaksan toteuttaa. Sillä pahuksen flunssa yrittää taas tulla. Mikä ei tavallaan yllätä yhtään, kaikki päiväkotipöpöt päätyvät lähes aina minulle.

-------------------------------------------

DIY fairytale winter forest in a glass can. 

7 kommenttia:

 1. Kyllä onkin söpö satumetsä! Ja tuo lumi kruunaa kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanuus! meilläkin on tuollainen peura ja lasipurkkeja, joten taidan hieman matkia sinua <3

  VastaaPoista
 3. Meillä oli viime vuonna samankaltainen installaatio. Mustikanvarvut, jotka toimivat puina maisemassa löytyivät usein sen purkin lähistöltä lattialta nakerreltuna. Ahma ja Karhu, jotka asuivat toisessa lasipurkissa saivat olla ihan rauhassa. Toinen purkki oli kaupunkimetsä, siellä oli mäyrä, rusakko ja kettu, sieltäkin lähti puut kävelemään, joten luovuttiin hienoista purkkimaailmoista jo ennen joulua.

  Tyydyn ihailemaan muiden kotona näitä ja antaa hirviökattien päättää miten meillä koristellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Meilläkin oli vastaava purkki viime vuonna. Karhu olisikin aika huikea, jääkarhu. Uuu, nyt himottaa tehdä toinen purkki jääkarhulla.

   Poista
 4. Oi tuo lumi on ihan huippu! Kaunis asetelma.

  VastaaPoista

Kiitos <3