6.12.2014

Ornamon Design Joulumyyjäiset


Meillä oli eilen aivan mahtava päivä lasten kanssa, erityisesti eskoisellani Iitulla ja minulla. Otimme päiväkodista vapaata molemmille lapsille, kun molemmat olivat tosi räkäisiä illalla. Mutta aamulla kunto olikin jo parempi ja iltapäivällä lähdin lasten kanssa Luonnontieteelliseen museoon. Jossa meillä oli todella kivaa. Viimeksi reissu oli Olan kanssa aika raskasta, mutta vuosi lisää ikää ja meno oli muuttunut huikeasti. 

Museosta mieheni tuli hakemaan Olan kotiin ja me Iitun kanssa lähdimme viettämään kahdenkeskistä aikaa. Kävimme ostoksilla mm. askartelukaupassa. Tiesittekö, että Hobby Pointista voi ostaa vesivärinappeja irralleen ( joo tämän tiesin aikaisemmin ) ja painaa ne tyhjälle vesivärialustalle ( en tiennyt että näitä myydään irralleen ). Ostimme 12 uutta vesivärinappia ja teimme näin ihan omat vesivärit omilla lempiväreillä. Shopautimme muitakin askartelutarvikkeita, niiden tuotoksista ehkä lisää myöhemmin.

Hobby Pointista suunnattiin Kaapelitehtaalle ja Ornamon design Joulumyyjäisiin. Monenlaista taiteilijaa ja käsityöläistä oli myymässä tapahtumassa. Ehdottamasti kannattaa, jos suinkin vain pääsee käydä tapahtumassa tänään tai huomenna. Meille tarttui mukaan Vimman leggarit ja paita, Polka Jam - kalenteri ja Rosebud myymälästä muistikirja ja kortti. Iitu pääsi askartelemaan joulukoristeita ja osallituttiin PECF - Finlandin joulukuusi arvontaa. Ja muutama kuva napattiin KID LOOKSiinkin. Tänään Miia ottaa Kid Looksiin yhdessä Vimman kanssa lisää kuvia, joita pääsee näkemään sivuilla ensi viikolla.

Ilta meidän osalta ei suinkaan vielä loppunut tähän. Reissun päätteeksi kävimme Iitun kanssa kahden ravintolassa illallisella. Ja kotona vietin lasten kanssa leffaillan, kun mies karkasi Tavastialla. Oli siis hyvä päivä, näitä lisää. Kerrottakoon vielä, että nyt tyttäreni on mököttänyt ja tiuskinut puoli tuntia, ettei se aina todellakaan ole ihanaa ja auvoisaa.

Ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

----------------------------------------------

Last evening I went to the Ornamo Design Christmas rummage sale. All the sellers were artisans and there were a lot of beautiful stuff on sale. I bought some kid's clothing and paper items. I also took a couple of pictures to my other blog called KID LOOKS.


4 kommenttia:

  1. Onpa ihanan kuuloinen päivä ja kivat puuhat. Minäkin tykkään viettää välillä vaan yhden lapsen kanssa aikaa kerrallaan. Ei ole yhtään kähinää ja on tosi kivat keskustelutkin yleensä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kaikki menee jotenkin paljon helpommin. Ja tosiaan keskustelutkin on mukavia. En olekkaan ennen ajatellut tuota, miten paljon enemmän pystyy keskustelemaan, kuin on vaan yksi lapsi mukana.

      Poista

Kiitos <3