10.12.2014

Luonnonkaunis, no ei ihan!No nyt on naama kunnolla näkyvissä täälläkin. Minä olen ihminen joka tykkää meikata ja vieläpä lähes joka päivä. Verenperintönä olen saanut mustat silmänaluset, jotka yritän ainakin peittää. En siis ole luonnonkaunis edes silloin kun näytän siltä, että en ole meikannut yhtään. Joku joskus sanoi, että suurin työ onkin meikata luonnonkauniikksi.

Yleensä käytän Lumenen BB voidetta, kun minulla on kuiva iho ja sitten Lumenen silmienympärysiholle tarkoitettua värivoidetta, sekä puuteria ja valokynää. Maalaan kulmakarvat, laitan vaaleaa luomiväriä, ripsiväriä ja poskipunaa. Varjostuksetkin teen usein arjessa ja joskus sipaisen huulipunaa. Sitten kun lähden "bailaamaan" saatan laittaa meikkiä ihan hitosti, ainakin rajaukset ja huulipunan. Ja en tietenkään meikkaa jos olen vain kotona koko päivän.

Olan syntymän jälkeen olin pitkään meikkaamatta, kunnes näin itsestäni otetun kuvan. Se kaikki väsymys näkyi minussa, ja ajattelin että en ole tuo ihminen. Seuraavana päivänä meikkasin heti aamusta ja lähdimme Olan kerhoihin. Oli jotenkin parempi olo, pirteämpi ja pidin siitä kuvasta mikä heijaistui leikkipuiston vessan peilistä. Toki se oli edelleen se väsynyt kahden lapsen äiti, eikä meikki sitä kaikkea peittänyt. Mutta oma olo oli parempi, tunsin että olin taas minä ja pidin itsestäni hiukan enemmän. Sanotaan, että naiset meikkaa miehiä tai toisia naisia varten. Itse ajattelen, että meikkaan itseni takia, sen takia että minulle siitä tulee itsevarmempi olo ja tunnen itseni kauniiksi. On toki imartelevaa jos samalla miellyttää muitakin.

----------------------------------------

Hello, it's me here. Me in the morning when I woke up and a little bit after. I do like to put some make up almost everyday. 

2 kommenttia:

 1. Kaunis! :)

  Kirjoittamasi viimeinen kappale on niin osuva!! Jos ollaan ihan vain kotona tai korkeintaan käydään vaunulenkillä tai leikkipuistossa (jossa ei koskaan ketään muita edes ole), en jaksa meikata. Kuitenkin aina esimerkiksi perhekerhoon lähtiessämme pyörähdän meikkipurkkien kautta. Vaikka itseä ei ehdikään päivän aikana pahemmin katsella peilistä, mulle riittää tieto siitä, että on tosiaan edes vähän pirteämmän ja siistimmän näköinen. :)

  VastaaPoista
 2. love your funny wake-up face :)
  and the make-up is flawless! reminds me i need to wear eyeliner more often!
  ....your hair color is so cool as well! love it!

  VastaaPoista

Kiitos <3