1.12.2014

Kun aurinkoa ei näyToivon lisää ihania aurinkoisia pakkaskelejä niin kuin tänään oli. Helsingin Sanomien mukaan aurinko paistoi koko marraskuun aikana vain kolmetoista tuntia! Tämmöisen kaamosken keskellä ei pelkkästään D-vitamiini auta ja meillä onkin ollut jo muutaman vuoden käytössä talvisin kirkasvalolamppu. Mieheni vei meidän vanhan kirkasvalolampun  töihin ja osti Anttilan etukupongilla tämän uuden. Jee, hyvä valinta Jarilta, tämä on Eero Aarnion Origo. Kirkasvalolamput on aika rumia, eikä tuo Origonkaan muotokieli ihan täysin miellytä, mutta kyllä se oli paras valinta meidän olohuoneeseen.

Lampun saa myös himmennettyä tunnelmavaloksi, mikä on ihan huippu toiminto. Vähän kynttilöitä ja tunnelmavaloa pimeisiin iltoihin, kyllä kelpaa. 

Näiden lisäksi kaamosväsymykseen aloitin käyttämään vehnäorasjauhetta smoothien seassa, katsotaan vaikuttaako se yhtään yhdessä inkiväärin ja ihanien marjojen ja hedelmien kanssa. Kaksi iltaa on tätä vihreää jauhetta nyt käytetty, niin ei osaa vielä sanoa vaikuttaako mihinkään.

 ----------------------------

My husband bought this bright light therapy lamp for us. It's Eero Aarnio's design called Origo. Let's see if it helps in this darkness.

2 kommenttia:

  1. oh gosh, -this is so cool! i love it! this is definitely going straight on my christmas wish list this year! lucky you :)

    VastaaPoista
  2. Thanks :) My hubby can sometimes surprise me.

    VastaaPoista

Kiitos <3