22.12.2014

Joulu saapui VallilaanLumisade toi mukanaan joulun tunnelman Vallilaankin. Lumisateessa oli ihana mennä koko perheen voimin hakemaan joulukuusta. Noh, se ei mennytkään ihan putkeen. Ekassa paikassa oli vain virolaisia onnettomia kuusia, ja haluan ehdottomasti tukea suomalaisia kuusen viljelijöitä. Ja tyttärenikin totesi niistä virolaisista kuusista, että kylläpä on surkean näköisiä kuusia. Joten jatkoimme matkaa toisen kuusikauppiaan luokse. Häneltä löytyikin täydellinen kuusi, mutta myyjä oli kadonnut. Siinä aikamme ihmettelimme ja myyjää ei vain näkynyt. Päätimme lähteä kotiin ilman kuusta, ja tyttäreni pidätteli kotimatkan itkua. Mieheni Jari palasi myöhemmin hakemaan valitsemaamme kuusta ja selvisi että kuusikauppias oli ollut syömässä. 

Saimme kuin saimmekin täydellisen kuusemme, ja se toi mukanaan sisälle metsän ihanan tuoksun. Lumi ja kuusi - joulu on jo ihan ovella. Lahjat on paketoitu ja toivottavasti joulusiivouskin on pian valmis. Huomenna aloitetaan ruokien valmistaminen ja minä yritän ottaa samalla rennosti. Vaikka kuulemma pieniä kätevä emäntä joulusketsin piirteitä jo löytyy.

Hyvää joulua kaikille. Minä tässä hiljenen pikku hiljaa joulun viettoon.

----------------------------------------

What a great day: at first the snow made the whole world brighter and then the perfect Christmas tree (picked by my daughter) brought the scent of the real forest inside our home.  
Now it's time to be with family and enjoy.
 Merry Christmas!!

4 kommenttia:

  1. Voi jestas miten komian yksilön ootte saaneetkin. Upea ! Oli uudelleen menemisen arvoinen.

    Rentoa ja rauhallista joulua :)

    VastaaPoista
  2. Me koristelimme juuri kuusen ja siitä tuli melko... ööö sekava, kuusessa mm. pääsiäiskoristeita. Joutuu vähän karsimaan jahka muksut nukkumassa :)

    Hyvää joulua!

    VastaaPoista

Kiitos <3