28.12.2014

DIY amppeli matonkuteesta
Pikku hiljaa joulu on purettu pois, tänään lähti kuusi ja vähän muuta. Uuden vuoden jälkeen lähtee loput koristeet, kun palaamme maalta. Niin sitä vain nopeasti kyllästyy jouluun, kun se on juhlittu. Ajatukset harhailee jo kevääseen ja nautin valosta, mitä ollaan saatu lumen ja auringon mukana. Huomenna perheeni suuntaa junalla veljeni luokse, siis syvältä - blogin kotiin. Ja siitä mieheni kotiin, eli mummolaan. Viikon reissua olisi tiedossa. Mutta sitä ennen...

Tein ennen joulua amppelin matonkuteesta. Tarkoitus oli laittaa siihen joku joulukukka, mutta se sitten jäi. Amppelin tekeminen on helppoa ja ohjeita on netti pullollaan. Itse sain pinterestistä inspiraationi tähän amppeliin, eikä ohjeita sen enempää tarvinnyt, aika helppo oli jo kuvasta päätellä miten narut menee ja aina voi itse soveltaa lisää. Seuraavaksi teen näitä yrteille ulos, kun kesä tulee. Mukaan amppelin naruihin voisi sujauttaa pari helmeäkin.
Yllä olevan kuvan amppelin ja ohjeet löytyy täältä.

---------------------------------

I made my (picture on the top) plant pot from rug strings. The inspiration picture is from Pinterest and directions how to make it you can find from My Dubio blog.

14 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä tyylikäs amppeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 💚 Pitää testailla näitä lisää. Mietin miten vanhat lääkeputellit tai kemianluokan lasikipot sopisi tähän. Jos niitä vain löytäisi jostakin.

   Poista
 2. Yksinkertainen, mutta tyylikäs. Oikein mukavaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Heippa, oletkohan nähnyt mun sähköpostia, jonka laitoin taannoin? Käypä kurkkaamassa :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Huomasin viestin, vastataan 💚

   Poista
 4. Hieno. Voisin jopa kotiuttaa meille jonkin vihreän, jos se roikkuisi tälläisessä...

  VastaaPoista
 5. Ui, hieno! Itse rykäsin lähes samanlaisen amppelin joulun tienoilla - alkoi ruukkuviritys kyllästyttämään :) Tosin taisi viherkasvi vähän kärsiä siinä rytkässä... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies vetäis rullaverhon väliin makuhuoneen amppelin, se kärsi ainakin ja paljon :)

   Poista
 6. Kaunis !!

  Ihanan virkistävää, kun oot laittanut siihen läpinäkyvän vaasin, eikä ruukkua.

  VastaaPoista

Kiitos <3