12.11.2014

Vihreä
Helvetti (sori ) vieköön tätä pimeyttä, valokuvien ottaminen on lähes mahdotonta, kaamosväsymyksestä puhumattakaan. Mutta tänään valoa oli sentään hetken ja minulla sattui olemaan vapaata joten nautin sen ulkoilemalla ja nappasin nämä pari kuvaa.

Seuraava väri olisi vihreä. Sitä ei juurikaan meillä ole, mutta viherkasveja on jonkin verran kertynyt ja voiko sitä vihreää väriä olla rakastamatta. Olohuoneessa pelkästään on viisi viherkasvia ja lisää mieleni halajaa. Mummollani oli kymmeniä viherkasveja olohuoneen ikkunoiden alla, kun olin pieni. Lapsuuteni mummolaan on kovin ikävä, mutta valitettavasti sitä ei enää ole. Mutta aina voin itse kerätä yhtä mahtavan määrän viherkasveja, vaikka tehdä viherseinän joskus tai yrttiseinän ulos terassille.  

Olen myös ajatellut, että tänä vuonna meille voisi tulla vihreitä joulukoristeita, hmmm.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Green is my choice for the next colour. Actually I don't have a much of green colour in my home, but I have green houseplants. I just love green plants and I really want to have more of those. 

4 kommenttia:

 1. Mun bloggaukset harvenee just tän valonpuutteen vuoksi, arkisin ei saa otettua kuvia.
  Mulla ei oo yhtään viherkasvia, kun onnistun näännyttämään ne kaikki. Mutta ehkä tulevan kodin puutarha herättää myös sisäisen viherpeukaloni. Vihreä vois olla joulukoristeissa kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tappanut kaksi aloe veraa vuoden sisällä, etten mäkään mikään viherpeukalo ole :)

   Joulukoristeita pitää päästä ensi viikolla tuunaamaan, saapa nähdä mitä niistä tulee.

   Poista
 2. Toisaalta on lohdullista käydä muiden blogeissa ja huomata, että hihii, ei meillä ole kellään valoa sen enempää, on rakeista settiä joka paikassa :) Vihreä toimii silti aina!

  VastaaPoista

Kiitos <3