4.11.2014

Vellova pimeys

Ympärillä velloo pimeys ja harmaa ilma, väsyttää. Lohduttaudun hyvällä ruoalla, lehdillä, kynttilöillä, jouluvaloilla ja perheen parissa vietetyllä ajalla ( no vähän tulee netissäkin roikuttua). Pidän oikeastaan kaikista vuodenajoista, mutta tämä Helsingissä oleva musta pitkä syksy kieltämättä ahdistaa ja väsyttää. Mielelläni ottaisin vastaan vähän pakkasta ja lunta. Lumi toisi valoa ja iloa lasten pihaleikkeihin. Vali, vali, vali, oikeasti asiat on tosi hyvin, elämä on ihan ok ja joulukin on tulossa. Vielä kun saisi tämän kaamosväsymyksen selätettyä, sillä pää pursuaa ideoita joita ei jaksa toteuttaa.

Valokuvatkin on entistä surkeampia tässä kaamoksessa, mutta käytetään tässä nyt näitä vanhoja kamerasta löytyneitä. Mutta nyt sitä lohturuokaa tekemään, gluteenitonta pitsaa, jee.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This fall has been so dark and grey here in Helsinki. And I have been a little bit tired, because there isn't any light. But well, hopefully the winter is coming soon, some snow and light. But I can always read some nice magazine's under the blanket.

2 kommenttia:

  1. Totta tuo. Syksyt ovat entistä pidempiä ja mustempia. Pieni pakkanen ja ripaus lunta on toivomuslistalla. Haastan sinut blogeissa pyörineeseen värihaasteeseen. Viisi päivää ja viisi väriä. Lähdetkö mukaan?

    VastaaPoista

Kiitos <3