9.11.2014

Vaaleanpunainen
Sain värihaasteen ihanalta PESÄPUU blogilta. Värihaaste on jo kotvasen pyörinyt blogeissa, eli viisi väriä omasta kodista kuvattuna viitenä päivänä. Ja haaste pitäisi vissiin heittää jollekin toiselle blogille, mutta en nyt keksi kenelle tämän antaisin. Ehkä viidenteen väriin mennessä keksin jonkun, jolle jättää haasteen.

Eka väri, jonka valitsin on vaaleanpunainen. Olisin voinut kuvata tähän pelkästään tyttäreni huonetta, mutta päätin että etsin pinkit sävyt muualta kotoa. Pastellisävyt ovat tehneet kotiini uutta tulemista jo kotvasen mustan, valkoisen, harmaan ja puun rinnalle. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PESAPUU blog gave me this colour challenge. I have to find five colours in five days from my home and share those colours here. So here comes the first one: pink.


4 kommenttia:

 1. Lempeästi aloitettu, kun ensimmäisenä on vaaleanpunainen. Kirjoittelin omasta suhteestani eri väreihin joskus vuoden alkupuolella, tuonne saapasjalan salonkiin, se jäi kyllä vähän kesken, on muutama väri käsittelemättä. Meillä täällä taitaa kulkea vaaleanpunainen lanka läpi kodin, jos jollakin kulkee se punainen lanka.

  Minulla oli tuollainen amppeli, pilasin sen sateessa ja paisteessa ulkona, että eipä ole enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ostin tuon amppelin ulos, mutta se kuitenkin päätyi keittiöön lopulta :)

   Poista
 2. Todella kivat kuvat, kahlasin ne läpi useaan kertaan. Vaaleanpunainen sopii teille todella hyvin. Mukavaa, kun lähdit mukaan :D

  VastaaPoista

Kiitos <3