7.11.2014

DIY joulukalenteri
Tässä on jo tovi mietitty joulukalenteria. Vakaa aikomus oli ostaa molemmille omat legojoulukalenterit, mutta yllättäin Iitu toivoikin, että äiti tekisi kalenterin. Olin ihan varma, ettei äidin tekemä enää kelpaa, mutta toisin kävi. Ylimmässä kuvassa meidän viime vuoden kalenteri ja siinä Iitu etsimässä ensimmäistä "luukkua". Kalenteriin ajattelin tällä kertaa laittaa suklaata, tarroja, pikku legoja yms. Yllätyksiä on jo ostettu, mutta en vielä tiedä minkä tyyppisen kalenterin tuunaan tällä kertaa. Tässä muutama inspiraatio kuva, jotka olen bongannut pinterestistä. Viimeinen kuva on printattava kalenteri ja laitan tuonne alle linkin mistä sen löytää, jos joku haluaa sen itselleen.

It's time to do this year's advent calendar. First pic is mine and it's from the last year and there is my daughter looking for a first "hatch". Last three pics is from a pinterest. Some inspiration pictures for this year. Last one is printable calendar and here is a link for that printable calendar and others:10 kommenttia:

 1. Pinterestissä on kyllä lukuisia hienoja kalenteri-ideoita, minäkin olen joskus muutaman pinnannut. Tuo teidän viime vuoden kalenteri on upea.

  Joskus olen miettinyt, että voisi tehdä jollekin teeystävälle teekalenterin, jossa olisi uusi maku jokaiselle päivälle ja viimeisessä luukussa vaikkapa hieno teesihti. Ehkäpä toteutan sen jo tänä vuonna.

  Meillä on ollut monena vuonna tuon Puukenkämiehen kanssa yhteinen kalenteri, joka toinen luukku-systeemillä, sitten ei ole jouluksi tarvinnut hankkia, kuin yksi lahja, kun kuukauden mittaan on jo saanut kaikkea mukavaa. Tänä vuonna taidamme pitää välivuoden siitä, on sitten seuraavana vuotena vielä kivempaa kaivaa se esiin ja keksiä yllätyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,

   Hyvä idea tuo teeystävällekalenteri. Me voitaisiin myös miehen kanssa tehdä oma kalenteri. Yllätykset voisivat olla mm. jalkahieronta 15 min.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, katsotaan mitä tällä kertaa tulee keksittyä. Puolet yllätyksistä on kohta jopa ostettu. :)

   Poista
 3. On kyllä hieno kalenteri. Meillä on ollut joulusukka käytössä, johon ilmestyi aina uusi yllätys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää on tällainen mun intohimo, minkä tekoinnostus lopahtaa aina ennenkö on valmista :)

   Poista
 4. Hauskoja ideoita! Tuo yllätysten keksiminen taitaa olla aina se suurin työ, joten olet melkoisen pitkällä kun puolet on yllätyksistä on jo olemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pienten yllätysten keksiminen on vaikeaa. Tytöille tosin ois vaikka mitä. Äsken tuli idea, että ostaisin pikku maatuskan ja laittaisin osat erikseen yllätyksiin.

   Poista
 5. Thank you so much for including my calendar from last year in this post! Made me smiiile :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, thanks, now I'm smiling. You'r calendar is so beautiful!!

   Poista

Kiitos <3