3.10.2014

Pikkuruinen eteinen
Muutama viikko tätä uutta blogia takana ja kuukausikin vaihtui joten näytetään sen kunniaksi lisää meidän kotia. Kuvissa 4 henkisen perheen pikkuruinen eteinen. Yleensä lattia on täynnä kenkiä, hattuja ja takkeja, sillä usein kaikki jää juuri siihen missä vaatteet riisutaan. Mutta eipä se haittaa, se on sitä onnellista arkea. Välillä kyllä haaveilen oikeasta isosta eteisestä ja "kodinhoitohuoneesta" jonne saisi kaikki kuravaatteet piiloon ja kuivumaan. Mutta en valita, pidän meidän pikkuruisesta eteisestä vikoineen kaikkineen. Hyvää viikonloppua kaikille, minä vietän sen tällä kertaa töissä.


13 kommenttia:

 1. Kivasti olet laittanut nuo hatut esille, vai enkö ole ennen kiinnittänyt huomiota niihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä ne laitoin seinälle, ettei sen pidempään.

   Poista
 2. Oi kuinka ihanalta näyttää! Onnea uudelle blogille. Oon ollut ihan liian kiireinen, että tämäkin on multa mennyt ihan ohi. Nyt pitää kyllä kurkkia postaukset läpi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo tämä syksy on ollut tämmöistä "elämän
   " siivousta, joten vanha blogikin sai lähteä.

   Poista
 3. Vaikka ei varmaan pienuutensa vuoksi niin toimiva, niin ainakin persoonallinen ja kutsuva eteinen, sen nähtyään tekee mieli astua peremmälle. Ihana on!

  VastaaPoista
 4. Onpas kivan näköistä. Hauskasti oot laittanut hatut ! Ja huomio kiinnittyi kirjoihin myös. Niinpä niin - eipä niiden tarvitsisi aina olla olohuoneessa, mutta ihminen (eli minä) on kangistunut kaavoihinsa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Meillä on niin paljon kirjoja, että niitä on ripoteltu sinne tänne. Pokkarit eteiseen. Olin kirjakaupassa 8 vuotta töissä niin ehdin vähän kerätä kirjoja, ei niitä kaikkia ole edes luettu vielä.

   Poista
 5. Sympaattisen näköinen eteinen: taulut, kirjat, hatut ja tuo lamppu! Meilläkin on tosi pikkuruinen eteinen, ja silti tykkään siitä nyt kun sain sitä keväällä uudistettua. Onhan se kenkien kanssa taistelu aikamoista, ne meillä tursuavat joka paikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kengät, ja kohta ne lasten talvihaalarit. Ei aina tiedä minne niitä tunkisi. Tuo lamppu on muuten tuunattu vanhasta lampusta, siinä oli sellainen jäsrkky kangas ja hapsut reunassa jotka otin pois ja spreijasin metallin.

   Poista
 6. Parempi pikkuinenkin eteinen, kuin ei eteistä ollenkaan! ;) Mä tykkään teidän eteisestä.

  VastaaPoista

Kiitos <3