26.10.2014

Mun tuunaamat sulkapäähineet


Ystäväni Miia pyysi minua tekemään hänelle korut blogigaalaan viime viikonlopuksi. Ehdotin, että jos tehtäisiinkin sulkapäähine. Miia hiukan aprikoi sopiiko se hänelle, joten lupasin tehdä nahasta myös ison kaulakorun toiseksi vaihtoehdoksi. Onneksi Miia valitsi päähineen päälleen gaalailtaan, sillä päähine sopii hänelle todella hyvin. Myös Miian poika Valokin sai koittaa päähinettä Intiaani leikkeihin. 

Olen tehnyt myös itselleni ja hyvälle ystävälleni esiintymisasusteiksi sulkapäähineet. Punaisessa kuvassa olen minä sulkapäähineessäni bar Loosen vessassa. Tukkakin on vielä tumma, kuvasta on kuitenkin jo vuosi. Ystävälleni Heinille tein sulkapäähineen jossa oli vain vähän sulkia toisella puolella päähinettä. Ja nahasta sekä helmistä tehty koriste siinä sulkien päällä. Lapsille tein viime kesänä nämä yksinkertaisemmat sulkapäähineet, tai teimme ne yhdessä lasten kanssa. Ja ne onkin jo monet leikit nähneet. Iida piti sulkapäähinettä alku kesän päässään lähes joka päivä. Meidän perheen parhaimmat leikit taitaakin olla roolileikit, asuja ja asusteita on ostettu ja tehty muutaman vuoden aikana useita. Itsekkin kieltämättä pidän roolileikeistä/naamiaisista edelleen paljon. Tovi on tosin ehtinyt jo vierähtää viimeisestä pukubileistä ystävieni kanssa.

Päähineitä ja koruja on kyselty, että teenkö niitä myyntiin. Toistaiseksi olen tehnyt myyntiin vain muutamia koruja, ja nyt teen ensimmäisen nahkasulkapäähineen tilauksesta. Katsotaan jos tässä jossain vaiheessa oikein innostuu niin miksipä ei. Ja palataan niihin nahkakoruihin myöhemmin :)
5 kommenttia:

 1. Upeet asusteet olet tehnyt. Ne löytyykin blogistani Miian päällä :)

  VastaaPoista
 2. Oot sä kyllä taitava! Se sopi Miialle tosi hyvin ja sai kehuja :)

  Tietkö mitä - sun pitäis alkaa myydä noita sun tekemiä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitää iettiä tätä myymistä. Jos oikea kanava löytyisi.

   Poista

Kiitos <3