11.10.2014

Iidan puolisko makuuhuonetta


Asumme 70,5 m2 kaksiossa ja huoneet ovatkin melko suuria. Mutta silti 4 henkisen perheen mahduttaminen tähän on vaatinut pieniä kikkailuja. Vanhin lapseni Iida vaatii jo omaa tilaa ja niimpä yläkerta jaettiin kirjahyllyllä kahteen osaan. Iida sai oman pienen huoneen tai nurkkauksen. Esitellään tässä yläkerrasta ensimmäinen osa, Iidan kolonen. Yläkerrassa on siis makuuhuone ja kylpyhuone. 

Iida toivoi pinkkiä prinsessan huonetta, teema joka minua vähän tökkii. Mutta eihän huone minulle tullut ja saman teeman minäkin olisin toivonut tuossa iässä. Ei tämä ihan hirmu prinsessahuone ole, mutta Iida tykkää. Toivottavasti Iida saa pian ihan oikean oman huoneen ja toivottavasti seuraavaa huonetta päästään sisustamaan hiukan hillitymmin, isomman tytön tyyliin. Seuraavalla kerralla kuopuksemme Olavin ja meidän puolisko huoneesta. Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä huone on juuri sopiva sekoitus aikuisen ja lapsen makua. Kivan raikas!

  VastaaPoista
 2. Tää on aika mietoo meidän Aikun huoneeseen verrattuna :D Just eilen kirosin jaskalle yksiväristen seinien väriä, tosin neiti edelleen itse tykkää, joten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tämä ahtaus ja tavaran määrä on saanut haaveilemaan yksinkertaisemmista ratkaisuista. Minä harakka, tavaran kerääjä haluan TILAAAAA :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää tila, eikä täyteen ahdetulta. Se on mulla ongelmana, kun kolme poikaa majailee samassa huoneessa: kamaa on liikaa ja näyttää levottomalta. Pitäisiköhän meidänkin hommata tilanjakaja ja tehdä uudelleenjärjestelyjä...

  VastaaPoista

Kiitos <3