13.9.2014

HDW Lasten viikonloppu


Tänään aamupäivällä lähdettiin koko perheen kanssa Teurastamolle vilkaisemaan Helsinki Design Week lasten viikonlopun tapahtumaa. Teurastamoon on meiltä vain kävelymatka ja silti käymme siellä ihan liian harvoin. Teurastamo on kuitenkin huikea paikka, joka on pikkuhiljaa vallattu kaupunkilaisten käyttöön. Iso sisäpiha tapahtumineen, ravintoloita, kaupunkiviljeliöitä, sauna, tukkukauppoja jne, ja aivan Kalasataman metroaseman vieressä. 

Teurastamo on tämän vuoden Helsinki Design Week tapahtuman yksi päätapahtumapaikoista. Ja piha olikin täynnä kontteja joihin oli rakennettu "näyttelytiloja" ja pihan perällä olevassa hallissa on tämä lasten viikonlopun tapahtuma. Tapahtumassa on työpajoja, näyttelyjä, muotinäytöksiä ja myyjiä.  Meillä jopa Olavi joka vihaa massatapahtumia viihtyi yllättävän hyvin. Hän mm. kävi Arkkitehtikoulu Arkin työpajassa rakentamassa valkoisilla Legoilla. Kun taas tyttäreni Iida rakastaa isoja tapahtumia, ja tutkii kaikki kojut ja työpajat suurella hartaudella. Kiva tapahtuma, suosittelen menemään huomenna jos on mahdollisuus. Käteistä kannattaa ottaa mukaan, jos haluaa tehdä ostoksia. Meille mukaan tarttui Maino Clothing merkin housut molemmille lapsille. KID LOOKS kuviakin otin muutaman, käykää kurkkimassa.  

2 kommenttia:

  1. Ymmärrän Olavia. Toinen massatapahtumien vihaaja ilmoittautuu ;)

    Mä oon jättänyt kaikki noi viime viikkojen menot menemättä ja ollut kotona tai maalla. Ahistaa väenpaljoudet. Näin blogien kautta on kivempi seurata :)

    Mainio toi peilin kautta otettu kuva !

    VastaaPoista
  2. Niin ihania kuvia oot ottanut. Yli söpöjä lapsia sulla!

    VastaaPoista

Kiitos <3